Allaha havale et boşver:)Ben niden böyleyim yiaaaa ben mi çok kötüyüm bana yapılanlar mi böyle kötü etti acep ://
Bir tek kahvesine tukurmedim aklımdan ggecmedi değil haniAman sen çok fena bir gelinsin
Ede ede kontenjan dolduAllaha havale et boşver:)
Ayyyy yok benim aklıma bile gelmezBir tek kahvesine tukurmedim aklımdan ggecmedi değil hani
Yok yok öyle düşünme:)Beterin beteri var canım:)Ede ede kontenjan doldu
Böyle pislikler aklıma gelir benim çok uslu biri olmadığım kesinAyyyy yok benim aklıma bile gelmez
Aman ne gelinler var YarabbimBir tek kahvesine tukurmedim aklımdan ggecmedi değil hani
Öyle canım benim kaynana ya da şükreder oldum müge anlı izledikceYok yok öyle düşünme:)Beterin beteri var canım:)
Bak işte nevreste nin biraz önce bahsettiği beter ben oluyorumAman ne gelinler var Yarabbimbenimki bana dua etsin
Aynen Allah beterlerinden korusun:)))Öyle canım benim kaynana ya da şükreder oldum müge anlı izledikce
Benim kız ortalığı yıkıyor saklanıp ta ta tammm diyerek çıkıyor ortaya ilgi manyağı ben kaçtım
Kitap yazsan rekor kirarSırf rahatsız olsun diye kalın yastık verdiğim ince örtü verdiğim olmuştur sıcağı seven biri
Amannn o da kalmasın bende 10 dk mesafe var aramızda 7-8 km Lil yoldan gelmiyor millet İstanbul da 2 saatte gidiyor o mesafeyi yine kalmıyor
Hayırlı gecelerÖyle canım benim kaynana ya da şükreder oldum müge anlı izledikce
Benim kız ortalığı yıkıyor saklanıp ta ta tammm diyerek çıkıyor ortaya ilgi manyağı ben kaçtım
Akli olsa gelmez sizeBunu eltime benim takıların la bilezik yaptığını bilmeden önceleri uapiyordum yıllar sonra da olsa benim takılarla bilezik yaptığını öğrendim şimdi neler olacak
Sırf rahatsız olsun diye kalın yastık verdiğim ince örtü verdiğim olmuştur sıcağı seven biri
Amannn o da kalmasın bende 10 dk mesafe var aramızda 7-8 km Lil yoldan gelmiyor millet İstanbul da 2 saatte gidiyor o mesafeyi yine kalmıyor
Kitap yazsan rekor kirar
Kaynanayi alt etme teknikleri diye
Aynen kitap yazsa çok satarKitap yazsan rekor kirar
Kaynanayi alt etme teknikleri diye
Siz çok fenasınız vallahiEsim kanepede uyuya kalmis ortmedim ustunu 15 dk ceza suresi var once biraz ususunsimdi kalkip uzerini ortup cebinden de hakkimi alip kendimi yataga aticam yayilicam valla
Siz çok fenasınız vallahi
Bende yaşadım ama yapmam ,yapamambizi bu hale getirenler utansin nevo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?