Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim kolay gelsin...
Ama ay sonuna dogru cok var daha
senin guzel sunumlarindan tariflerinden mahrum birakma bence bizi..
Hoşgeldin hemşom:)Bi köşede yerimi alayim bende tarifler ariyordum... hazir yufkadan demi tarifler elle acilan tarifleri ben hic yapamam kiii
Yerleşmeye başladın mı canım
Hosbuldum hemsom Super o zaman hamarat hatunlar yapsinlar bende ogreneyim )Hoşgeldin hemşom:)
Evet sadece hazır yufkalar:)
5’i bulur oEvet hayatım,ve acayip yorgunum
3 kilo verdim taşınacağım diye
Bu bölüm sayesinde o 3 kiloyu geri alırsın:)Evet hayatım,ve acayip yorgunum
3 kilo verdim taşınacağım diye
İnşaallah canım çok güzel tarifler gelecek:)Hosbuldum hemsom Super o zaman hamarat hatunlar yapsinlar bende ogreneyim )
Alisir bence onlar bizden once alisiyorlar :))Teşekkür ederim hayatım ❤
Yarın kızı yeni okuluna götüreceğim...
Bakalim adaptasyon sorunu yaşayacak mı...
Bir kaç gün git gel yapacağım okula...
Yeni ortam malum...
Teşekkür ederim canim teveccühünüz
Çoğu gitmiş azı kalmış, evin içinde yerleştirirsin. İnşallah kızın yeni ortama okuluna, öğretmenine ve arkadaşlarına alışabilir :)Evet canim yeni evimdeyim...
Yerleşmeye çalışıyorum...
Kızımda yarın yeni okuluna başlayacak...
Onun telaşı var üzerimde...
Alışır alışır, daha çok küçük. Çocuklar daha rahat ve çabuk adapte oluyorlarÇoğu gitmiş azı kalmış, evin içinde yerleştirirsin. İnşallah kızın yeni ortama okuluna, öğretmenine ve arkadaşlarına alışabilir :)
Aynen canım, canan da alışır inşallahAlışır alışır, daha çok küçük. Çocuklar daha rahat ve çabuk adapte oluyorlar
Yeni arkadaşları ağımıza düşürelim mi diyorsun
Nevoş'un çırağı oluyorum ben, haberin yok mu? Boynuz kulağı geçer derlerYeni arkadaşları ağımıza düşürelim mi diyorsun
Nevoşumun işini elinden mi alacaksın
Geçsin geçsinNevoş'un çırağı oluyorum ben, haberin yok mu? Boynuz kulağı geçer derler
Geçsin geçsin
Seve seve
Elektrik kesildi,hergün istisnasız kesiyorlar. Sabah ayrı kesiyorlar gece ayrı. Sanki karsın bir köyünde oturuyorum