- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
BozulduKütahya Porselen canım
Takımın bozuldu mu yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BozulduKütahya Porselen canım
Takımın bozuldu mu yani
Nazar kaynanamın aldığı tabaklardan çıkaydı yaNazar çıkmıştır
cana geleceğine mala gelsin canım. Tabi insan takım olunca üzülüyorBozuldu
Artık bidahakineNazar kaynanamın aldığı tabaklardan çıkaydı ya
Belki gitmemiştir:)Hayırlı olsun kızlar, bakalım kimler neler yapacak.
Bende katilamiycam. Bildiğim bikac tarif var, onlarda gitmiştir kesin
Görünce yazmadan duramadım o markanın online sitesinden almıştım ürünümü ben kargo da kırılırsa çekip gönder o parçayı göndeririz ücretsiz demişlerdi belki seninde parçanı ücretle gönderir genel merkez ellerinde varsa takım bozulması çok kötüYaa bende istiyorum o tabaklardan bir de markası ne canım ya o tabakların sabah koca kişisi çeyizinde ki o en nadide tabağımdan birini kırdı nasıl ağladım nasıl gözüm gibi sakınıyordum... her şeyin bir bedeli var madem kırdı yenisini de almayı bilecek
Schafer markaydı 4 sene oldu alalı konuşayım bi ama olan oldu sanırım yenisi aldıracağım zamanı gelince zaten bu sefer kare klasik bişey istiyordumGörünce yazmadan duramadım o markanın online sitesinden almıştım ürünümü ben kargo da kırılırsa çekip gönder o parçayı göndeririz ücretsiz demişlerdi belki seninde parçanı ücretle gönderir genel merkez ellerinde varsa takım bozulması çok kötü
Benim ki farklı bir marka ama artık almaya karar vermişsin ders olur hepsini alınca dikkat ederSchafer markaydı 4 sene oldu alalı konuşayım bi ama olan oldu sanırım yenisi aldıracağım zamanı gelince zaten bu sefer kare klasik bişey istiyordum
Teşekkür ederiz canım, yeni evindesin degil miHayırlı olsun kızlar yeni kategori...
Ben yokum bu kategori...
Başarılar hepinize
Teşekkür ederiz canımHayırlı olsun kızlar yeni kategori...
Ben yokum bu kategori...
Başarılar hepinize
Teşekkür ederiz canım, yeni evindesin degil mi
Teşekkür ederiz canım
Allah kolaylık versin canımEvet canim yeni evimdeyim...
Yerleşmeye çalışıyorum...
Kızımda yarın yeni okuluna başlayacak...
Onun telaşı var üzerimde...
Ahaha aynen bende adini yeni gordum de.. ilk katilmaya gore cok iyi gorunmuyor mu sence de?can09e bak gördün mü yeni üyeler gelmiş ilk günden yarışmaya tarif ekliyor
Allah kolaylık versin canım
Hayirli olsun canim kolay gelsin...Evet canim yeni evimdeyim...
Yerleşmeye çalışıyorum...
Kızımda yarın yeni okuluna başlayacak...
Onun telaşı var üzerimde...
Bizi iyi takip etmiş:)Ahaha aynen bende adini yeni gordum de.. ilk katilmaya gore cok iyi gorunmuyor mu sence de?
Yerleşmeye başladın mı canımHayırlı olsun kızlar yeni kategori...
Ben yokum bu kategori...
Başarılar hepinize