- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sağolasın canım benimHayırlı olsun canım birinciliğin hakettin sunumların çok iyi tabi ki de tariflerin de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım benimHayırlı olsun canım birinciliğin hakettin sunumların çok iyi tabi ki de tariflerin de
Hayırlı olsun canım hakettinTarif rezervi için, önümüzdeki haftayı bekleyeceğim canım.
Şimdiden yeni kategorimiz hayırlı olsun
Benim madalyam gelmemiş
Sağolasın canım benimHayırlı olsun canım hakettin
Tatil diye gelmemiş olabilir canım yarın gelir belki
Normalde konular taşınıp, yeni kategori açılınca madalya veriliyordu canımTatil diye gelmemiş olabilir canım yarın gelir belki
olabilirYoksa bir sorun mu var acaba
Emira SY de geç gelmişti madalyası canım sorun yoktur bence gelir yarın üzülmeNormalde konular taşınıp, yeni kategori açılınca madalya veriliyordu canım
olabilir
Neyse o cepte artık illaki gelecekNormalde konular taşınıp, yeni kategori açılınca madalya veriliyordu canım
olabilir
Bence tabaklardan şaibeli bulmuş olabilir senin sunumNormalde konular taşınıp, yeni kategori açılınca madalya veriliyordu canım
olabilir
Yorucu ama güzeldi, sabah geldik eveNeyse o cepte artık illaki gelecek
Akşamın nasıl geçti
Tabaklar kendi hediyeleri amaBence tabaklardan şaibeli bulmuş olabilir senin sunum
Yaa bende istiyorum o tabaklardan bir de markası ne canım ya o tabakların sabah koca kişisi çeyizinde ki o en nadide tabağımdan birini kırdı nasıl ağladım nasıl gözüm gibi sakınıyordum... her şeyin bir bedeli var madem kırdı yenisini de almayı bilecekTabaklar kendi hediyeleri ama
Kütahya Porselen canımYaa bende istiyorum o tabaklardan bir de markası ne canım ya o tabakların sabah koca kişisi çeyizinde ki o en nadide tabağımdan birini kırdı nasıl ağladım nasıl gözüm gibi sakınıyordum... her şeyin bir bedeli var madem kırdı yenisini de almayı bilecek
Bende iyiyim canım, yemek yapıyorum. Eşim isteYorucu ama güzeldi, sabah geldik eve
Artık, bu akşam nasıl uyurum, sabah işe nasıl kalkarım bilinmez
Sen nasılsın
Nazar çıkmıştırYaa bende istiyorum o tabaklardan bir de markası ne canım ya o tabakların sabah koca kişisi çeyizinde ki o en nadide tabağımdan birini kırdı nasıl ağladım nasıl gözüm gibi sakınıyordum... her şeyin bir bedeli var madem kırdı yenisini de almayı bilecek
Ellerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsunBende iyiyim canım, yemek yapıyorum. Eşim iste
Beyran corbası
Yaprak sarma
Karnıbahar yemegi
Sütlü irmik tatlısı var menüde
Sagol canım, yaparsın bişeyler. Yarına da yetecek şekilde, işten gelince yemegin olurEllerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsun
Ben daha kımıldamadım bile ne yemek yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok