En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bilsin ,bu smileyin ilk kullananı Hanımdır,ben de Ondan çaldım zaten Dur belgelerimi getirmeye gideyim

Bak buna katılıyorum,bu smileleri NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ile şifreli konuşmalarda kullanıyorduk

Neyse boşver anlamadım

Her yazılan mesajı almak istiyorsan çoklu alıntı varya ona tıklıyorsun ya alınınca silmek istediğin zaman üzerinde yazıyor sil diye..

Neyse boşver anlamadım
Yok olmaz boşveremem ,sen anlayana kadar uğraşacağım
Bak şimdi benim mesajımın altında çoklu alıntı seçeneği var,cevapla seçeneği değil de çoklu alıntıyı tıklarsan çoklu alıntıya girer.Daha sonra mesaj yazdığın yere baktığında alıntıları ekle yazısını görürsün ,yap ta denesene

Allah razı olsun bacım anladım da benim yapmak istediğim şeyi anlamadım sizde beni anlamadın iz

Allah razı olsun bacım anladım da benim yapmak istediğim şeyi anlamadım sizde beni anlamadın iz

2 tane alıntı yapıp alıtıları ekleye tıkla o kadar.

Sen buranın tadı tuzusun , bir yemeğin nasıl tadı tuzu yoksa, sen yoksanda buranın tadı tuzu eksik

Deynepmi tadı tuzu yok canım sen bilmiyorsun yaptığı yemekleri hap başkası yapıyor ben yaptım diyor acı o acı

Melek telefonunda bazı programlar kapalı ise çoklu alıntı yok , misal şuan sayfadaki reklamları görüyormusun?
Görüyorum da ben şunu yapmıyorum mesela diyelim sizin msejanizda 5 tane alıntı var ama ben ikisine cvp vermek istiyorum diyelim kalan 3 unu nasıl sileceğim ..Quteee lerden nasıl siliniyor nasıl oluyor onu beceremiyorum yoksa kendim alıntı yapmayı bilmiyorum alonti olan msji cevaplarken beceremiyorum bazısının silmeyi deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. anlatabildim mi

Kusura bakma bu smileyi hakettin şimdi
Onu diyoruz işte çoklu alıntıdan çıkar deyince siliniyor

Normal bir yazıyı nasıl siliyorsan öyle , geri tuşu mesela ben öyle silme işlemi yapıyorum , ama çoklu alıntılarda deynebi dinle

Oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…