- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Allah kolaylik versin canim dis isleri baya zorHepsi var eksik yamuk çürük tüm problemler mevcut :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylik versin canim dis isleri baya zorHepsi var eksik yamuk çürük tüm problemler mevcut :/
AminGüle güle kullansınlar az para ile çok çok doldrsunlar ins :))
Ay ne kadar guzel olmus:))) en guzel hediye olmus:)
Bursada iseniz fsm de var, biraz pahalı ama çok kaliteli yapılıyorHepsi var eksik yamuk çürük tüm problemler mevcut :/
Bursa da değilim sirf çocuk için uşak Denizli tarafına gittik keşke birşeyler yapılsa da gitsek bahsettiğiniz yer özel mi ?Amin
Bursada iseniz fsm de var, biraz pahalı ama çok kaliteli yapılıyor
Evet yanlış sürülen dişin cerrahi olarak duzeltigini izledim çocuğu kendi elimle götürmek gelmedi içimden ve o işlem zamanı geldiğinde yapılacakAllah kolaylik versin canim dis isleri baya zor
Bende yokumBen yokum bu kategoride
Ben de :)Bende yokum
Attım sankiBen mesaj atamiyorum @Nevreste
Katılmayacakları bile etiketleyip beni es geçmenden anladım zatenHoşgeldin canım
Görümcen olunca gelme ,görme istedim
Öyle ya, ben çabuk geçmesini istemiyorum şöyle sindire sindire yaşayıp tadına varalım. Maşallah seninki de küçükmüş daha Allah bağışlasın.masallah ya nasilda cabuk geciyor dimi zaman? dunyaya gelen buyur denir ya gercekten oyle..Rabbim saglik versin yeterki. benim en son numaranin bile 14 aylik olduguna inanamiyorum.. : ) cok sukur
Ahahha o da ben mi oluyorumKatılmayacakları bile etiketleyip beni es geçmenden anladım zaten
Seni yormak istemedim.Yeğenimle daha çok vakit geçir bizi boşver dedim.Katılmayacakları bile etiketleyip beni es geçmenden anladım zaten
Yok ya, birini etiketlemiş katılmayacak ama yerimizi bilsin yazmış ondan söyledim :) Katılmayacak mısın? Niye ki zaman geçer katıl gitsinAhahha o da ben mi oluyorum
Gunaydinlar..
Ben kadar da düşünceli ponçik bir halaSeni yormak istemedim.Yeğenimle daha çok vakit geçir bizi boşver dedim.
Tarif rezervi için, önümüzdeki haftayı bekleyeceğim canım.
Hayırlı olsun canım birinciliğin hakettin sunumların çok iyi tabi ki de tariflerin deTarif rezervi için, önümüzdeki haftayı bekleyeceğim canım.
Şimdiden yeni kategorimiz hayırlı olsun
Benim madalyam gelmemiş