- 24 Eylül 2018
- 98.427
- 294.875
- 698
Bir sürü iş yaptim hemsom koltuk örtuleri minderleri eylul heryeri cikolata yiyip sürmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sürü iş yaptim hemsom koltuk örtuleri minderleri eylul heryeri cikolata yiyip sürmus
Uyandi canim istedi cikolata bende görmeden yedigi zaman surmus ellerini silmis 2.ci makina yikaniyoNe ara uyandı, ne ara o kadar iş becerdi
Kız hava sıcak şenzloktada yatarım beeeen litfeen2 kişilik orası
Nerede yatıracağım seni, aramızda mı?
Unutmam, unutmam
Çok zalımlar çok koskoca rulo yaniiii ayupppGüzel tarifler dururken rulo börekle ilk üçe girmeyi zaten beklemiyordum ama 20 oy da almazsın yaa.
Allah kolaylık versinUyandi canim istedi cikolata bende görmeden yedigi zaman surmus ellerini silmis 2.ci makina yikaniyo
Yaaa iste fülüz sonra neden sinirli
eyvallahAllah kolaylık versin
Paylaşımcı çocuk heryer yemeliUyandi canim istedi cikolata bende görmeden yedigi zaman surmus ellerini silmis 2.ci makina yikaniyo
Hızlı ve öfkeli bebe,3 bebe 1 aradaYaaa iste fülüz sonra neden sinirli
eyvallah
Abisine paylasmak güzel deyip koltuk ortulerinlede paylasiyoPaylaşımcı çocuk heryer yemeli
AntepCancağzım, reklama bak
Bücür cadıAbisine paylasmak güzel deyip koltuk ortulerinlede paylasiyo
Aksam komsular disarda diyo Allah kolaylik versin filiz bune boyle yaaaa dedim siz sadece seviyosun karsidanHızlı ve öfkeli bebe,3 bebe 1 arada
İnşallah ablacım ne güzel olurduNiyetinde varsa sahilli bir yerde yaşaman için dua ederim canım Büyük nimet. Seneye Evva ile Antalya sahilinde yürümeyi umut ediyorum.
He ya bu memlekette doktor da kaCar sa ben ne yapayımHemde ne soğukkanlı ya ben sinir oldum izlerken sır küpü mübarek,ama çözerler inşallah.
Ayy doktor olcakmis bide
Günaydin canimGünaydın canlar hayırlı sabahlar
Doktor civanimin asıl doktora ihtiyacı var önce sevgulusude ayrılmış oraya çıktığı içinHe ya bu memlekette doktor da kaCar sa ben ne yapayım
Günaydın ballllGünaydın canlar hayırlı sabahlar