- 27 Mart 2019
- 29.789
- 108.744
- 598
Gunaydin nasılsınGünaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin nasılsınGünaydın canım
16 senelik evliyim, ilk defa bu şekilde tatil (şehzademin deyimi ile “gecikmiş balayı”) yapacağım. Çok mu gördün?Gördün değil mi? Benim iki senelik lüks mekanda yeme içme param.
Şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsınGunaydin nasılsın
Günaydın canım, şükür iyiyiz. Sen nasılsın?Gunaydin kızlar herkes iyimi
Benim neden haberim yok16 senelik evliyim, ilk defa bu şekilde tatil (şehzademin deyimi ile “gecikmiş balayı”) yapacağım. Çok mu gördün?
Gördüğün gibi an itibarıyla 40 haftanın içindeyim ve hala tık yokGünaydın canım
Nasılsın, bebiş nasıl?
Şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Ben şükür iyiyim gece uyku tutmadı valla uyusam uykum varda şu müge ve osman için kalktımGünaydın canım, şükür iyiyiz. Sen nasılsın?
O zaman başka tabii. Ama yine de sen orda yarışma sunumu yapma.16 senelik evliyim, ilk defa bu şekilde tatil (şehzademin deyimi ile “gecikmiş balayı”) yapacağım. Çok mu gördün?
Kuzu içeride rahat tabiGördüğün gibi an itibarıyla 40 haftanın içindeyim ve hala tık yok
Et yemekleri olursa yapma ihtimalim yüksekO zaman başka tabii. Ama yine de sen orda yarışma sunumu yapma.
Evet kızdı hemde çok kızdıGünaydın bal kızın tatlı annesi kızdı dimi,yanlış yazmadım ne zaman doğuruyorsun, az kalmış bayağı
Nabersin jennam sabah eglencen bol olsunGünaydın
Çıkınca dişlerini kontrol edinEvet kızdı hemde çok kızdı
Herkeses heyecanla bekliyor, arkadaşlarım her gün arayıp bugün de mi doguramadin diyor, hala beklemedeyiz bakalım.
Vallahi ağzımdan aldınO zaman başka tabii. Ama yine de sen orda yarışma sunumu yapma.
yasminsay yasooo benide gotürr nütfeeeeeeeeeenn çohzeeeeeel
İnşallah tatile gidince burayı gözü görmez. Hoş ben yine 20 oyumu alır çıkarım ama sizin için diyorumVallahi ağzımdan aldın
Ayy o konuda uyunurmu zaten kalk vallahi şu işi bir cozseler ya var bir halt o kizdadaBen şükür iyiyim gece uyku tutmadı valla uyusam uykum varda şu müge ve osman için kalktım
Ben bilememisimlaflarımı geri aldimGördün değil mi? Benim iki senelik lüks mekanda yeme içme param.
İyiyim şükür,sen nasılsın? Amin aminNabersin jennam sabah eglencen bol olsun