- 24 Eylül 2018
- 98.427
- 294.878
- 698
Yirün kuzum,Amin,hep beraberHep iyi ol inşallah balumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yirün kuzum,Amin,hep beraberHep iyi ol inşallah balumm
Neyse, açık açık yazamıyorumİnşallah tatile gidince burayı gözü görmez. Hoş ben yine 20 oyumu alır çıkarım ama sizin için diyorum
Neyse, açık açık yazamıyorum
İllaki buraya uğrarım
Hem, eşimde yanımda olacağından, çekim yapmak daha kolay olur
Bu fırsat kaçar mı cancağzım?
Bence kaçmamalı cancağızımBu fırsat kaçar mı cancağzım?
Aynen büşra ya kızıyorum kızın suratında hep ayni ifade hiç mimik yok soğuk kanlı aşk cinayetimi çıkıcak bilemiyorumAyy o konuda uyunurmu zaten kalk vallahi şu işi bir cozseler ya var bir halt o kizdada
Bence kaçmamalı cancağızım
Dünden beri o konuşulan adamın fotoğrafını paylaşıyorlar instagramdaAynen büşra ya kızıyorum kızın suratında hep ayni ifade hiç mimik yok soğuk kanlı aşk cinayetimi çıkıcak bilemiyorum
Dünden beride şu salak doktor kız var
Uslu durcam çok yemicem vallahi tillahi
İnşallah ya unutsun burayı keyfine baksın demi ama ordada burayı mi düşünsün bide biz göz kulak oluruz burayaİnşallah tatile gidince burayı gözü görmez. Hoş ben yine 20 oyumu alır çıkarım ama sizin için diyorum
Aaa görmedim onu kaçırmışımDünden beri o konuşulan adamın fotoğrafını paylaşıyorlar instagramda
2 kişilik orasıUslu durcam çok yemicem vallahi tillahi
İnşallah ya unutsun burayı keyfine baksın demi ama ordada burayı mi düşünsün bide biz göz kulak oluruz buraya
33 oy aldım zalımlar vermiyor oy yandum
Güzel tarifler dururken rulo börekle ilk üçe girmeyi zaten beklemiyordum ama 20 oy da almazsın yaa.Uslu durcam çok yemicem vallahi tillahi
İnşallah ya unutsun burayı keyfine baksın demi ama ordada burayı mi düşünsün bide biz göz kulak oluruz buraya
33 oy aldım zalımlar vermiyor oy yandum
Bir sürü iş yaptim hemsom koltuk örtuleri minderleri eylul heryeri cikolata yiyip sürmus
Hemde ne soğukkanlı ya ben sinir oldum izlerken sır küpü mübarek,ama çözerler inşallah.Aynen büşra ya kızıyorum kızın suratında hep ayni ifade hiç mimik yok soğuk kanlı aşk cinayetimi çıkıcak bilemiyorum
Dünden beride şu salak doktor kız var
Ne ara uyandı, ne ara o kadar iş becerdiBir sürü iş yaptim hemsom koltuk örtuleri minderleri eylul heryeri cikolata yiyip sürmus