• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
İnşallah tatile gidince burayı gözü görmez. Hoş ben yine 20 oyumu alır çıkarım ama sizin için diyorum :halay:
Neyse, açık açık yazamıyorum 🤣🤣
İllaki buraya uğrarım🤣🤣
Hem, eşimde yanımda olacağından, çekim yapmak daha kolay olur 🤣🤣

Ayy o konuda uyunurmu zaten kalk 😱vallahi şu işi bir cozseler ya var bir halt o kizdada👀
Aynen büşra ya kızıyorum kızın suratında hep ayni ifade hiç mimik yok soğuk kanlı aşk cinayetimi çıkıcak bilemiyorum

Dünden beride şu salak doktor kız var

Aynen büşra ya kızıyorum kızın suratında hep ayni ifade hiç mimik yok soğuk kanlı aşk cinayetimi çıkıcak bilemiyorum

Dünden beri o konuşulan adamın fotoğrafını paylaşıyorlar instagramda👀

Uslu durcam çok yemicem vallahi tillahi🥺

İnşallah ya unutsun burayı keyfine baksın demi ama ordada burayı mi düşünsün bide biz göz kulak oluruz buraya:KK53:
33 oy aldım zalımlar vermiyor oy yandum🔥🥺
2 kişilik orası👀
Nerede yatıracağım seni, aramızda mı?:KK70:

Unutmam, unutmam:KK59:

Uslu durcam çok yemicem vallahi tillahi🥺

İnşallah ya unutsun burayı keyfine baksın demi ama ordada burayı mi düşünsün bide biz göz kulak oluruz buraya:KK53:
33 oy aldım zalımlar vermiyor oy yandum🔥🥺
Güzel tarifler dururken rulo börekle ilk üçe girmeyi zaten beklemiyordum ama 20 oy da almazsın yaa. :KK53:

Hemde ne soğukkanlı ya ben sinir oldum izlerken sır küpü mübarek,ama çözerler inşallah.
Ayy doktor olcakmis bide🙄

Back