Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Yok canım lahmacun için dedim. Senin sunumda güzeldi. Başka bir tarif olsaydı şansın daha fazla idi.
Adının etkisi oldu bence
Tabi onun da etkisi var. Ama hazır yufka ile yapılan çok rağbet görmüyordu sanki

Yok canım lahmacun için dedim. Senin sunumda güzeldi. Başka bir tarif olsaydı şansın daha fazla idi.

Tabi onun da etkisi var. Ama hazır yufka ile yapılan çok rağbet görmüyordu sanki
Ben çok geç geldim, kategori açıldığında hastanedeydim
O yüzden sadece Boşnak böreğini belki istemezler diye NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ’ye yazdım. Tarifler kapılmıştır diye diğer favorileri hiç sormadım

Ben yaptığımda çok az oy almıştı, ama gece ve sarı ışıkta çekim yapmıştım. Gerçi ilk katılımımdı
Başka yapanda olduYeni tabak aldı .Tabakta şık duruyor.Fincana çay koysaydı hatta daha ışık bir ortamda yapsa 1.bile olabilirmiş

Hiç yarışmadı su böreği adı ileSodalı börek,tepsi böreği ya da hazır yufka su böreği falan yazılıyordu

Başka yapanda olduYeni tabak aldı .Tabakta şık duruyor.Fincana çay koysaydı hatta daha ışık bir ortamda yapsa 1.bile olabilirmiş
Baksana acemiliğime

Net görünmüyor börekler o sebeple yoksa çok güzel olmuş

O gün çok zordu. Tarifi gündüz hazırlamıştım, Kv hastalanınca akşama kadar hastanedeydik. Gece pişirip, sunum yapmıştım
Birde yeni yeni öğreniyoruz. Gün ışığını ve dış çekimiNeyse seneye popüler tarif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…