Ama hiç bu kadar oy almamıştıÖyle deme, 3 renk çok lezzetli oluyor
Yok canım lahmacun için dedim. Senin sunumda güzeldi. Başka bir tarif olsaydı şansın daha fazla idi.Benim tarif için diyorsan, telefonum fotoğraf çekerken kilitleniyor, çok beklemen gerekiyor ve fotoğrafı hemen silmen gerekiyor.
Üstüne, çok güneş vardı, ekran hiç görünmüyordu.
Nasıl çekim yaptım, bilmiyorum
Buna şükür diyorum
Tabi onun da etkisi var. Ama hazır yufka ile yapılan çok rağbet görmüyordu sankiAdının etkisi oldu bence
Ben yaptığımda çok az oy almıştı, ama gece ve sarı ışıkta çekim yapmıştım. Gerçi ilk katılımımdıAma hiç bu kadar oy almamıştıYoksa güzel bir börek
İyiyim parecim sağol sen nasılsınGünaydın ablacım nasilsin
Ben çok geç geldim, kategori açıldığında hastanedeydimYok canım lahmacun için dedim. Senin sunumda güzeldi. Başka bir tarif olsaydı şansın daha fazla idi.
Tabi onun da etkisi var. Ama hazır yufka ile yapılan çok rağbet görmüyordu sanki
Başka yapanda olduBen yaptığımda çok az oy almıştı, ama gece ve sarı ışıkta çekim yapmıştım. Gerçi ilk katılımımdı
Hiç yarışmadı su böreği adı ileYok canım lahmacun için dedim. Senin sunumda güzeldi. Başka bir tarif olsaydı şansın daha fazla idi.
Tabi onun da etkisi var. Ama hazır yufka ile yapılan çok rağbet görmüyordu sanki
Baksana acemiliğimeBaşka yapanda olduYeni tabak aldı .Tabakta şık duruyor.Fincana çay koysaydı hatta daha ışık bir ortamda yapsa 1.bile olabilirmiş
Net görünmüyor börekler o sebeple yoksa çok güzel olmuşBaksana acemiliğime
Börekler - 3 Renk Börek-Sütaş Süt Sponsorluğunda
Merhabalar arkadaşlar, son anda bende sizlerle bir tarif paylaşmaya karar verdim. Tadan herkesin tarifini istediği ve hem görüntüsüyle, hemde lezzetiyle çok beğendiği tarifimi paylaşıyorum. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Malzemeler; 4 yufka 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1...www.kadinlarkulubu.com
O gün çok zordu. Tarifi gündüz hazırlamıştım, Kv hastalanınca akşama kadar hastanedeydik. Gece pişirip, sunum yapmıştımNet görünmüyor börekler o sebeple yoksa çok güzel olmuş
Birde yeni yeni öğreniyoruz. Gün ışığını ve dış çekimiO gün çok zordu. Tarifi gündüz hazırlamıştım, Kv hastalanınca akşama kadar hastanedeydik. Gece pişirip, sunum yapmıştım
Dün de bağ evindeydik. Dedikodudan başımı kaldırıp story atmak aklıma gelmedi ahsjjajsjajGünaydın gezenti
O zaman henüz elti değildiniz herhalde ahjsjajNet görünmüyor börekler o sebeple yoksa çok güzel olmuş
Gezenti lakabının hakkını veriyorsunDün de bağ evindeydik. Dedikodudan başımı kaldırıp story atmak aklıma gelmedi ahsjjajsjaj
Değildik sonra oldukO zaman henüz elti değildiniz herhalde ahjsjaj
Evet nevoş yasi ileDeğildik sonra olduk
Bende bilmiyordum belkiSözümde geçmezdi
Kirazım nasılsn bibiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?