- 28 Haziran 2011
- 61.335
- 154.216
- 898
Çok teşekkür ederim ,çok mutlu oldumOffff bunlar ne böyle İnanılmaz güzel görünüyor hepsi..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
Ben bu kez oyumu Kol Böreği ve Patatesli Rulo Böreğine verdim oylarımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim ,çok mutlu oldumOffff bunlar ne böyle İnanılmaz güzel görünüyor hepsi..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
Ben bu kez oyumu Kol Böreği ve Patatesli Rulo Böreğine verdim oylarımı
Miriba miriba miriba
Evet, ilk yarışmamdı, ne kadar kibarmışımAma ilk yarışmasıydı yanlış hatırlamıyorsamO dönem bana sorulmuyordu.
Aksine çok yakındık ama sonra oldu.Öyle olmasa tüm sosyal mecralarda ekli olmazdık
Sıcaklar haricinde nasılsın cukum?
İyiyim abla onun haricindeSıcaklar haricinde nasılsın cukum?
Denk gelemedik bir türlü
Amin inşaallahAllah bozmasın. Kendi eltim ve benden sonra gördüğüm en iyi elti ikilisisiniz.
Bende iyiyim canım, azıcık evi elden geçireyim dedim, su gibi oldumİyiyim abla onun haricinde
Kitap okuyarak gün öldürmeye çalışıorm
Çalışan birinin uzun süre evde oturması kötüymüş
Sen nasılsın
Hayırlı günler canımHayırlı günler
Nasılsın canım iyimisin ❤Hayırlı günler canım
Pek iyi değilim ya, evi toparlarken bir el ayak titremesi geldi. Su kaybı fazla diye sanırım.Nasılsın canım iyimisin ❤
Sen nasılsın ballı lokmam?Nasılsın canım iyimisin ❤
Aa geçmiş olsun yasom çokmu yordun kendini havada sıcak zatenPek iyi değilim ya, evi toparlarken bir el ayak titremesi geldi. Su kaybı fazla diye sanırım.
Kendimi duşa attım kendime geleyim diye, baktım kötüyüm, saçımı durulayıp çıktım. Yaprak gibi titriyorum şu anda.
Şekerim mi düştü acaba
İyiym bende çok şükür yasom ❤Sen nasılsın ballı lokmam?
Yok kuzu, süpürdüm sadece. Ama yerleri silerken, şakır şakır terim yere damladı. Acayip ter atıyorum bugünAa geçmiş olsun yasom çokmu yordun kendini havada sıcak zaten
Rabbim daha da iyi etsin canımİyiym bende çok şükür yasom ❤
Olabilir canım yinede dikkat et kendineYok kuzu, süpürdüm sadece. Ama yerleri silerken, şakır şakır terim yere damladı. Acayip ter atıyorum bugün
Sabah müshil içtim, o yapar mı acaba? Şimdi aklıma geldi
Amin yasom hepimizi inşallahRabbim daha da iyi etsin canım