Nasıl yani ne vedasıBen de iyi diyelim iyi olsun abla size veda etmeye geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani ne vedasıBen de iyi diyelim iyi olsun abla size veda etmeye geldim
Nebilim ben senin plakani Bursadan baska plaka tanımam
Çok uzak kalma ama ,her şey güzel gönlüne göre olsun bebisim benimmental anlamda çok yoruldum. gerçi fiziken de yoruldum. bitmek bilmeyen başarısız tedaviler, git geller, harcanan onca para, boşa giden emekler, yıpranan sinirler…
kısa bir ara verip her şeyden uzaklaşmak istiyorum. Veda etmek de demeyeyim de biraz mola vakti benim için. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Sizleri seviyorum. Görüşmek üzere
Amaaaaa olcakmi böylemental anlamda çok yoruldum. gerçi fiziken de yoruldum. bitmek bilmeyen başarısız tedaviler, git geller, harcanan onca para, boşa giden emekler, yıpranan sinirler…
kısa bir ara verip her şeyden uzaklaşmak istiyorum. Veda etmek de demeyeyim de biraz mola vakti benim için. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Sizleri seviyorum. Görüşmek üzere
Tencerede kaynıyor gibiyim,etrafımda sıcak hava dalgasıÇok boğucu cancağzım, kaynıyoruz resmen
Tamam canım ara ver ama tamamen gitme lütfenmental anlamda çok yoruldum. gerçi fiziken de yoruldum. bitmek bilmeyen başarısız tedaviler, git geller, harcanan onca para, boşa giden emekler, yıpranan sinirler…
Amaaaaa olcakmi böyle
Ve ben de seni seviyorum ❤❤❤mental anlamda çok yoruldum. gerçi fiziken de yoruldum. bitmek bilmeyen başarısız tedaviler, git geller, harcanan onca para, boşa giden emekler, yıpranan sinirler…
Canim hakkinda hayirlisi olsun enguzel sonuclarla buraya gelmen dilegiyle Rabbim gönlune göre versin inşAllah
Sende iyi ki varsınHerkese selam söyleyin benden başta yasminsay olmak üzere. güzel dilekleriniz için teşekkür Ederim. Hepiniz iyi ki varsınız
Süs havuzuna atlama fikri, çık aklımdanTencerede kaynıyor gibiyim,etrafımda sıcak hava dalgası
Nereye gittin kuzuHerkese selam söyleyin benden başta yasminsay olmak üzere. güzel dilekleriniz için teşekkür Ederim. Hepiniz iyi ki varsınız
Ah cancağızım, elektrik vardır,sakinSüs havuzuna atlama fikri, çık aklımdanEki Görüntüle 2878141
Herkese selam söyleyin benden başta yasminsay olmak üzere. güzel dilekleriniz için teşekkür Ederim. Hepiniz iyi ki varsınız
Evet abla aslında daha önce gonderseydim keşke dedim.Hayırlısı canım çok iyi olurEvde otur otur çocukta sıkıldı. Biraz sosyalleşsin
Canım benimmm kafanı topla biraz herşey çok güzel olsun inşallahmental anlamda çok yoruldum. gerçi fiziken de yoruldum. bitmek bilmeyen başarısız tedaviler, git geller, harcanan onca para, boşa giden emekler, yıpranan sinirler…