- 20 Mart 2008
- 140.521
- 210.405
- 60
Bilirim o acısını ben bide çalışırken olmuştum 9 gün yüz üstü yatmıştım.Öyleymiş ablacım. Acısı o kadar beter ki, dediğin gibi dikkat etmem şart
Valla uyardi dinlemedimNalet uyardı seni,dinlemedin
Tamam yardim istemedim sayAğır kaldırmam yasaklandı
Yoksa, soba kurma işini çok severim
Kibar kızGetirmis telefonunu bana annecim acarmisin açtim tekeşşür ederim annecim rica ederim diyo kendi kendine
Oyyyy yerim onu yerimmm nazik torunum benimGetirmis telefonunu bana annecim acarmisin açtim tekeşşür ederim annecim rica ederim diyo kendi kendine
Şimdilik ilaç verdi eniştem. Birde ona muayene olmak istemedimBilirim o acısını ben bide çalışırken olmuştum 9 gün yüz üstü yatmıştım.
Lazer iyi geldi sonra arada tekrarlıyorda eskisi gibi değil neyseki.
Enişte olunca ona muayene olmak olmaz yani.Şimdilik ilaç verdi eniştem. Birde ona muayene olmak istemedim
İlaçlar rahatlatır, kötü olursan, geçmezse mecbur muayene olacaksın dedi
Yine de bana başka dr bul dedim
Bilmek istemiyorum zaten ablam. Acemi olmak daha iyi böyle şeylerdeEnişte olunca ona muayene olmak olmaz yani.
Muayene basit zaten yan çevirme o kadar.
Bendekini demeyim tırsma sonra
Aaa naziktir tesekkur eder eline saglik der ama cadılıgida kimseye kaptirmazOyyyy yerim onu yerimmm nazik torunum benim
Bilme bendcede ama dikkat edeceksin artık yasocum.Bilmek istemiyorum zaten ablam. Acemi olmak daha iyi böyle şeylerde
Bizimkide öyle yarışırlsr birbirleriyleAaa naziktir tesekkur eder eline saglik der ama cadılıgida kimseye kaptirmaz
Tek tanıdigim yaso sensin bebem bilmim kiBen konudan bi haberim ablam
Muhtemelen o Yaso ben değilim
Tam ısırmalıkGetirmis telefonunu bana annecim acarmisin açtim tekeşşür ederim annecim rica ederim diyo kendi kendine
Battaniyeye talimValla uyardi dinlemedim
Tamam yardim istemedim say
Tek tanıdigim yaso sensin bebem bilmim kipericik kimi hedef gösterdi acaba
Yasnaz var cancağızımBlue_Peri , gel ve şu konuya açıklık getir çabuk
Beni töhmet altında bırakma
Nasılsın ablacım, görünmez oldun?
İyiyim ablam ... muhabbetten biraz uzak kalınca paldır küldür giriyorum anlamadan sonra seni de düşüncelere daldiriyorum ah benBlue_Peri , gel ve şu konuya açıklık getir çabuk
Beni töhmet altında bırakma
Nasılsın ablacım, görünmez oldun?
O zaman ona mı dediYasnaz var cancağızım
Ama o yaşnazo olmaz mı...yaso da oluyor tabiYasnaz var cancağızım
Paldır küldür daha güzel oluyor ablacımİyiyim ablam ... muhabbetten biraz uzak kalınca paldır küldür giriyorum anlamadan sonra seni de düşüncelere daldiriyorum ah bengeçmiş olsun hastalanmışsin ...