Oh ohh, afiyet olsun ablacımİyiyim b,tanem sağol,çayımı içiyorum bir taraftan
Çok şükür cancağzım, iyiyim bendeİyiyim cancağızım, sen nasılsın?Azaldı ağrısı,daha iyiyim.
Sağol cancağızımÇok şükür cancağzım, iyiyim bende
Geçmişler olsun inşallah
Sendede vardır şimdi bergaomatlı çaydan demi kesin içiyorsundurOh ohh, afiyet olsun ablacım
Ben senin iyiliğini istedim
Yeni demledim ablacım, eşim evde olduğu için anca bu saatte başladım içmeyeSendede vardır şimdi bergaomatlı çaydan demi kesin içiyorsundur
Eskiden katil uşak olurduYasom katil
Günaydın FilizCanGünaydın
Ben konudan bi haberim ablamEskiden katil uşak olurdu
Afiyetler olsun eşin nasıl ağrıları yoktur umarım.Yeni demledim ablacım, eşim evde olduğu için anca bu saatte başladım içmeye
Günaydınlar fülüzcanGünaydın
Ağrıları dindi ablam. Fena grip oldu, burnunu çekip duruyorAfiyetler olsun eşin nasıl ağrıları yoktur umarım.sen nasılsın bu arada iyisin demi.
Geçmiş olsun ikinizede dikakt edeceksiniz.Ağrıları dindi ablam. Fena grip oldu, burnunu çekip duruyor
Bende de aniden hemoroid memesi belirdi, ilk günüm beter acılarla geçti. Dün doktor ilaç yazdı. Bugün iyiyim şükür
Günaydın FilizCan
Günaydınlar fülüzcan
Eşim ilk akşamı eniştemi aradı hemen, sıcak suya otursun demiş. Dediğin gibi anında kesti acımı ve ağrımı. Çok şükür meme söndü hemen ablam. Ama ara ara kaşınıyor. Merhemler de kaşıntıyı geçirdi. İyiyim şimdiGeçmiş olsun ikinizede dikakt edeceksiniz.
Hemoroid için sıcak su iyi geliyor hatta imkanın varsa içine oturma iyi geliyor,eskiden tuz kavururlardı onuda bezin içine koyup poponun altına koyuyorsun.
Yıllarca bende çektim en son lazerle tedavi iyi geldi yaktılar cozzz diye
Günaydın