Ben bi 12-13 sayfa okumadım. Gittim geldim hala kim ne almış dönüyorduAyy bugün konusuldiysa bile ben yoktum, o yüzden merak ettim ayşom
Kırmızı elbiseli değişik gelmişti. Uzak çekim olduğundan sanırım.Aynen yadırgadınız mı
Hapı yuttuk demektirÇok tarif canısı
Tamam kalsın o zamanKırmızı elbiseli değişik gelmişti. Uzak çekim olduğundan sanırım.
Bu fotoğrafı yadırgamadım
Hee hep aynı diyon yaniBen bi 12-13 sayfa okumadım. Gittim geldim hala kim ne almış dönüyordu
Hee hep aynı diyon yaniBen bi 12-13 sayfa okumadım. Gittim geldim hala kim ne almış dönüyordu
Çok zor bir kategori olacakHapı yuttuk demektir
Paçanga kimde acaba, ben onu merak ediyorumAyy bugün konusuldiysa bile ben yoktum, o yüzden merak ettim ayşom
İlk yazandaPaçanga kimde acaba, ben onu merak ediyorum
Tarif alanlardan en son kim etikete başladıysa o dur bencePaçanga kimde acaba, ben onu merak ediyorum
5 saat sonra gelip sigara böreği yazan da avucunu yaladıİlk yazandaAynı başlıktan 3-5 tane vardı en alttaki aldı
Verilmiştir diye hiç o topa girmedimİlk yazandaAynı başlıktan 3-5 tane vardı en alttaki aldı
Uff bende en çok onu merak ediyorum yaa ,hemen yapsa keşkePaçanga kimde acaba, ben onu merak ediyorum
Yaaa nevoş ben kacinci yazdımİlk yazandaAynı başlıktan 3-5 tane vardı en alttaki aldı
Ben kaç saat sonra geldim bilmiyorum5 saat sonra gelip sigara böreği yazan da avucunu yaladı
Onuda ilklerde verdim5 saat sonra gelip sigara böreği yazan da avucunu yaladı