- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
Aynen canım en çok o ,avcı ve lahmacun böreği yazıldıVerilmiştir diye hiç o topa girmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım en çok o ,avcı ve lahmacun böreği yazıldıVerilmiştir diye hiç o topa girmedim
Yani ilk 10 dakika da gidecek tarifi 5 saat sonra yazmam zaten akıl alacak gibi değil yazmış olmak için yazmak gibi olduOnuda ilklerde verdim
4-5 olabilirYaaa nevoş ben kacinci yazdım
Lahmacun böreğinin de oy kapasitesi yüksekti hatırladığımAynen canım en çok o ,avcı ve lahmacun böreği yazıldı
Ama bazen alınmıyorYani ilk 10 dakika da gidecek tarifi 5 saat sonra yazmam zaten akıl alacak gibi değil yazmış olmak için yazmak gibi oldu
Aynen ilklerde oluyorLahmacun böreğinin de oy kapasitesi yüksekti hatırladığım
Bosnskta mı varBen kaç saat sonra geldim bilmiyorum
Boşnak böreğini istedim, ama verilmişti
Yok artık4-5 olabilir
Yok vermedim kol böreği ile aynı olduğu içinÇok benziyorBosnskta mı var
Var tabiBosnskta mı var
Daha neler neler var kim bilir kim bilir kim bilirBosnskta mı var
YutkunuyorumVar tabi
Ama yufka ile yapılanı
Şoktan şoka giriyorumYok vermedim kol böreği ile aynı olduğu içinÇok benziyor
Tabi goncagül,midye,kruvasan,muska,gül,sigara,avcı,beşamel soslı,kuş yuvası,pileli neler neler varDaha neler neler var kim bilir kim bilir kim bilir
IsyaaaaaaannnnDaha neler neler var kim bilir kim bilir kim bilir
Benim tarifimin kalmasına şaşırdımDaha neler neler var kim bilir kim bilir kim bilir
YaaaaaaTabi goncagül,midye,kruvasan,muska,gül,sigara,avcı,beşamel soslı,kuş yuvası,pileli neler neler var
Pizza börek,rulo börek,sodalı börek,patatesli rulo börek,zarf börekTabi goncagül,midye,kruvasan,muska,gül,sigara,avcı,beşamel soslı,kuş yuvası,pileli neler neler var
Goncagül ile BirTutamMutluluk20 kazanmıştıTabi goncagül,midye,kruvasan,muska,gül,sigara,avcı,beşamel soslı,kuş yuvası,pileli neler neler var
Sunum önemli canımYaaaaaa