- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Bu peri alem ya bir taş atmışYa nevoşum doğum günü bugün degilse niye şimdiden kutlama mesajı var kafamda deli sorular Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu peri alem ya bir taş atmışYa nevoşum doğum günü bugün degilse niye şimdiden kutlama mesajı var kafamda deli sorular Nevreste
Canım benim ultrason için randevu aldım.Onun sonucuna göre belli olacakNevreste nevos naptın şimdi giriyorum sayfaya
Daha cafcaflı olmalısınız bence. Herkes böyle olacakTabisi aşkom sana öylesi yakışır
Bak bu da o gün için düşündüğüm saçlarımız ve kareografi
Ayatımız Roman on Instagram: "Tın Tın Anım ve aretleri dünyaya meydan okuyor"
7,642 likes, 217 comments - ayatimizroman on May 28, 2021: "Tın Tın Anım ve aretleri dünyaya meydan okuyor".www.instagram.com
KıskanmayalımNevreste aşkımsu, elbisen dar gelmiş. Sırtından etlerin pörtlemiş. o kadar kamera önüne çıkıyorsun, oldu mu şimdi bu
Aynen sosyalimPerinin başının altından mi çıkmış kukrişko Blue_Peri
Maşaallah ne güzelAynen oyle arkadaşları sürpriz hazırlıyor bu sene çok mutlu olacak haberi yok tabi kizlar gösterdi bugün sevdiği karakterleri kendiler çiziyordu hediye edeceklermis
Arava sürebilionmu havalım
Şu kukrişin şirinliğine bakkk
Ya nevoşum doğum günü bugün degilse niye şimdiden kutlama mesajı var kafamda deli sorular Nevreste
Kan tahlili yapması o zaman ultrason ne zaman nevoş muayene etti mi? Hiçbirşey demedi miCanım benim ultrason için randevu aldım.Onun sonucuna göre belli olacak
Bu fragmandıDaha cafcaflı olmalısınız bence. Herkes böyle olacak
Aynen öyle masumları tercih ederim tam bölüm düşmemiş daha yoksa onu acacaktimCumhurbaşkanının konuşması var sanırım bu akşam
Yaaa canım benim .Şu kukrişin şirinliğine bakkk
Kalbini yisinler yavyummmm
Yok canım demediSuratsız bir şeydi zatenKan tahlili yapması o zaman ultrason ne zaman nevoş muayene etti mi? Hiçbirşey demedi mi
Delü bu kızAynen sosyalim
Gelinle kapisan görümce gibi mi olacağız doğum günündeBu fragmandı
Çok fena geliyiruz o gün