- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.586
İnşallahKsin birinciyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahKsin birinciyim
Ben inanarak yazmadım bence sende inanmadın yazdigimaİnşallah
Çok mu belli ettimBen inanarak yazmadım bence sende inanmadın yazdigima
Evet ama inanmak başarmanin yarısıdır beraber inanlim belki başarırız ozamanÇok mu belli ettim
Nasip minnakımEvet ama inanmak başarmanin yarısıdır beraber inanlim belki başarırız ozaman
Ben kaçtım uasminim erken yatıp erken yol alacağım yarın telefonu tamir e bırakacağım eş kisinin telefonu da şarja bırakayım usulcaNasip minnakım
Ben kaçtım uasminim erken yatıp erken yol alacağım yarın telefonu tamir e bırakacağım eş kisinin telefonu da şarja bırakayım usulcaNasip minnakım
Hayırlı geceler canım, görüşürüz nasipseBen kaçtım uasminim erken yatıp erken yol alacağım yarın telefonu tamir e bırakacağım eş kisinin telefonu da şarja bırakayım usulca
Aynen yapmak zorundaAldı bir kere tarifini
O börek buraya gelecek
O kadar övdük övdük bu yapılırmı beeeeeBu arada, Bal0ncuk cukum, 2 gündür kargom Sapanca PTT şubesinde. Hâlâ dağıtıma çıkarmadılar. Nazar oldu PTT’ye. Yarın gidip almayı düşünüyorum
Aretim uyumuşum be .
Hayırlı gecelerİyi akşamlar akşam da kalmadı hoş
Aşkom elbisem nasıl olmuşİyi akşamlar akşam da kalmadı hoş
Sağol canım nasılsınHayırlı geceler
Şimdi ben diyecektim askom ,tam benim tarzım çok beğendim saçlar da şahaneAşkom elbisem nasıl olmuş
Şükür canım sen nasılsın kısa süreli okul maratonuna hazırlanmaktayimSağol canım nasılsın
Sağ ol aşkomDoğum günü konseptimŞimdi ben diyecektim askom ,tam benim tarzım çok beğendim saçlar da şahane
Tam raks etmelikŞimdi ben diyecektim askom ,tam benim tarzım çok beğendim saçlar da şahane