- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.333
Öyle abla 2018 de katıldım ben tabi 2018 Kasım olması lazımBence oldu bayağı biz her ay yenileniyoruz
Benim kafa her ay başka fikirlere çalışıyor
Sonra her şey değiştiÖyle abla 2018 de katıldım ben tabi 2018 Kasım olması lazım2019 da ödül almıştım 2019 Ağustos sünnet vardı
Şimdi çekerken sunumdaki en ufak detaya bakıyoruzSözüm geçmiyordu
Aynen şimdi her şey önemli.öğrendik sonundaAma hakikaten abla ben çocuklarımdan başka bişey in fotosunu cekmemisim ki neyin nasıl çıkacağını bileyim çocukların fotolarinij cogunda ışık arkadaymis mesela yeni yeni farkediyorum
Şimdi çekerken sunumdaki en ufak detaya bakıyoruz
Evet evet artık yemek tarifi eklemesemde cekiyorim bazen, çocuklar bile diyor annem güzel resim çekene kadar yedirmez şimdiAynen şimdi her şey önemli.öğrendik sonunda
Bende nasıl yapacağım bilmem, telefon artık kitleniyor. Benim koca evdeyken yapsam, süper olur aslında. Onun telefonundan hallederimSonra her şey değişti
Daha 3 haftamız var elbet fırsat olur canımBende nasıl yapacağım bilmem, telefon artık kitleniyor. Benim koca evdeyken yapsam, süper olur aslında. Onun telefonundan hallederim
Ama, yufkam yok
Yarın Sapanca’ya gitmem lazım
Havalar yağışlı olmasa, hazır şehzade evdeyken, sahilde çekim yapardım
Bende nasıl yapacağım bilmem, telefon artık kitleniyor. Benim koca evdeyken yapsam, süper olur aslında. Onun telefonundan hallederim
Ama, yufkam yok
Bende nasıl yapacağım bilmem, telefon artık kitleniyor. Benim koca evdeyken yapsam, süper olur aslında. Onun telefonundan hallederim
Ama, yufkam yok
Nasip canım, bakalımDaha 3 haftamız var elbet fırsat olur canım
Piknik kategorisi aldık ya minnakımSahilde mi
Oda bizi hiç takip etmiyorPiknik kategorisi aldık ya minnakım
Bilmeden mi aldın tarifini
Tariflerin kralı kurabiyelerdeTabi gezen tarif yaptık ya
Yok geçen yıl böreklerde yine çoğu gezmeye çıktı
Sen evde çek görGandirman guzuummm beni
Beni börekler en fazla çatıya çıkarYok geçen yıl böreklerde yine çoğu gezmeye çıktıBu yıl yine çıkacak
Aldı bir kere tarifiniOda bizi hiç takip etmiyor
Aldı bir kere tarifini
O börek buraya gelecek