- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Arkadaşlar çağırmıştı, ayıp olurduEeee 2dk daha geleydin beni bulaydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar çağırmıştı, ayıp olurduEeee 2dk daha geleydin beni bulaydin
Amannn iyi haltArkadaşlar çağırmıştı, ayıp olurdu
Yollar kapanmadan diyeydin, eve değil, sana gelirdim direktAmannn iyi halt
Yarin gel tarifimi yapcam piknige gideriz
TühhhhYollar kapanmadan diyeydin, eve değil, sana gelirdim direkt
Amannn iyi halt
Yarin gel tarifimi yapcam piknige gideriz
Nasıl olsa eve de 1 saat mesafedeydim, Bursa’ya daYollar kapanmadan diyeydin, eve değil, sana gelirdim direkt
Iyi haltNasıl olsa eve de 1 saat mesafedeydim, Bursa’ya da
Ok olurKızlar bi şey sorcam. 3 renkli irmik tatlısı yapıyorum, alt kata kakaolu bisküvi tabanı yaptım. Üstüne normal irmik tatlısı yaptım. En üstü de sos yapmak istiyorum ama evde sos yapmalık meyve yoK. Nişasta, şeker, su ve kırmızı gıda boyası ile yapsam olur mu? Tarifte portakal suyu, şeker, nişasta kullanmışlar.
Reçel de mi yokKızlar bi şey sorcam. 3 renkli irmik tatlısı yapıyorum, alt kata kakaolu bisküvi tabanı yaptım. Üstüne normal irmik tatlısı yaptım. En üstü de sos yapmak istiyorum ama evde sos yapmalık meyve yoK. Nişasta, şeker, su ve kırmızı gıda boyası ile yapsam olur mu? Tarifte portakal suyu, şeker, nişasta kullanmışlar.
Yok kuzum. Biz bal tüketiyoruz. reçel yenmez bizde pek.Reçel de mi yok
Baktım aşkum
Kiz meyve suyu nisasta kullan koyulasicak zatenŞeftaliLi meyve suyu var
Gıda boyasını hiç kullanmadım kuzu, bilmiyorum o yüzdenYok kuzum. Biz bal tüketiyoruz. reçel yenmez bizde pek.
O olurŞeftaliLi meyve suyu var
Ama acaba nasıl olur hazır meyve suyu ile? Tadını bozar mı onu bilemedimKiz meyve suyu nisasta kullan koyulasicak zaten
O olur
Ama acaba nasıl olur hazır meyve suyu ile? Tadını bozar mı onu bilemedim
Kiz kaşik ucunla koyuyosun onu okadarGıda boyasını hiç kullanmadım kuzu, bilmiyorum o yüzden