Merak ettirdim link varsa atta bakiyim
Bebeğim günaydın. dün gerçekten çok yoğun ve rezil gibi yaşadığımız bir gündü foruma pek giremedim. Girdiğimde de çok bildirim vardı o yüzden alıntı yapamadım. akşam on gibi 11 gibi yazdım buraya. teşekkür ederim etiketlerin için merak ettiğin için
Börekler - 3 Renk Börek-Sütaş Süt Sponsorluğunda
Merhabalar arkadaşlar, son anda bende sizlerle bir tarif paylaşmaya karar verdim. Tadan herkesin tarifini istediği ve hem görüntüsüyle, hemde lezzetiyle çok beğendiği tarifimi paylaşıyorum. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Malzemeler; 4 yufka 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1...www.kadinlarkulubu.com
Ozamanlar sizli bizliNevreste yardımcı olabilir misiniz, fotoğraflar karışık yüklendi.
Benim ilkim seninkinden daha beterBörekler - 3 Renk Börek-Sütaş Süt Sponsorluğunda
Merhabalar arkadaşlar, son anda bende sizlerle bir tarif paylaşmaya karar verdim. Tadan herkesin tarifini istediği ve hem görüntüsüyle, hemde lezzetiyle çok beğendiği tarifimi paylaşıyorum. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Malzemeler; 4 yufka 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1...www.kadinlarkulubu.com
Günaydın yavrimuGünaydın hepimize daha uyusam uyurum
Merhabaaalaaaarrrr efendimmm merhabaalaaarrr
Sorun değil bebisim ,ben de seni seviyorum.Bebeğim günaydın. dün gerçekten çok yoğun ve rezil gibi yaşadığımız bir gündü foruma pek giremedim. Girdiğimde de çok bildirim vardı o yüzden alıntı yapamadım. akşam on gibi 11 gibi yazdım buraya. teşekkür ederim etiketlerin için merak ettiğin içinSeviyorum seni
Günaydın cancağızım,iyiyim,sen nasılsın?Yeni uyandım cancağzım , günaydın
Nasılsın bugün?
İyi bakalım,arada lazımHaftasonu diye uyumusum bugun
Teşekkürler izin verdigin icin hemsom....İyi bakalım,arada lazım
Her zaman olmaz amaTeşekkürler izin verdigin icin hemsom....
Günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn