- 16 Ağustos 2010
- 293.169
- 603.174
- 43
İyi günlerde gördük kötü günlerdeYaş takıntısı değil de şimdiye ne gördüm bundan sonra ne göreceğim üzüntüsü benim ki nevoşum ya
Ama bunlarım hepsi bize tecrübe olarak geri döndü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günlerde gördük kötü günlerdeYaş takıntısı değil de şimdiye ne gördüm bundan sonra ne göreceğim üzüntüsü benim ki nevoşum ya
Tabi özel yapımÖzel kıyafetler giyilir
Hangi konudaHevesim bitti
Keşke tecrübe etmemiş olsaydıkİyi günlerde gördük kötü günlerde
Ama bunlarım hepsi bize tecrübe olarak geri döndü
Her konudaHangi konuda
Kendimizi geliştiriyoruz.Keşke tecrübe etmemiş olsaydık
Askom seninki geçsin başlarız artık saymaya
Ben senin kadar güçlü değilim nevoşumKendimizi geliştiriyoruz.
Benim kafa 1 ayda bile değişti
Tamam aşkomAskom seninki geçsin başlarız artık saymaya
Kukriskom vitamini aldın mıAskom seninki geçsin başlarız artık saymaya
Olmak zorundasınBen senin kadar güçlü değilim nevoşum
Senin için imaj değişikliği yaptım aşko .Tamam aşkom
İyi yada kötü. Hayatımızda ne yaşıyorsak Nevreste nin de dediği gibi tecrübe etmiş oluyoruz. Keşkelerimiz var ama iyiki dediğimiz şeyler de oluyor bu hayatta...Her konuda
Oooo merakla bekliyorum aşkomSenin için imaj değişikliği yaptım aşko .
Parti ye hazırlıklarım son hız da devam ediyor
Evet nefes aldığım sürece olmak zorundayım nevoşum, olmak için çaba sarfetmeliyim en azındanOlmak zorundasın
Önce sen inanacaksınEvet nefes aldığım sürece olmak zorundayım nevoşum, olmak için çaba sarfetmeliyim en azından
Sosyalim unuttum ya ben onu .Kukriskom vitamini aldın mı
Canım canom çok haklısın, beni bunu anlamam için kalbime kazımam gerekiyor yoksa bunu kafam bir türlü basmıyorİyi yada kötü. Hayatımızda ne yaşıyorsak Nevreste nin de dediği gibi tecrübe etmiş oluyoruz. Keşkelerimiz var ama iyiki dediğimiz şeyler de oluyor bu hayatta...
Ne yaşarsan yaşa, zaman geçtiğinde amaan bunu mu kafaya takmışım diyorsun. Senden kıymetlisi yok üzülmeye değmez
Bakır yaptım saçları askom bana geldikçeler saçlarım ile uğraşıyorumOooo merakla bekliyorum aşkom
Çiçekler küstü kukrişkoSosyalim unuttum ya ben onu .
Araya o kadar çok şey giriyor ki