- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Günaydın yasocanimGünaydınlar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın yasocanimGünaydınlar herkese
KıyamamBirinin morluğu geçmeden diğerini deliyorlardı Eki Görüntüle 2863908
Sağol pericim dünkü rüyandan kurtulabildinmi bariSanada günaydın ablacimm
Uyumaya korktum valla Abla uyuyakalmisim sonra şükür geçti iyiyimSağol pericim dünkü rüyandan kurtulabildinmi bari
Geçti gitti neyseki birdaha olursa kışkışla hemennnnUyumaya korktum valla Abla uyuyakalmisim sonra şükür geçti iyiyim
sivri tarafiylan kışkışlicamGeçti gitti neyseki birdaha olursa kışkışla hemennnn
Beyninin ortasına hedefi al.sivri tarafiylan kışkışlicam
allah korusun rabbim sağlıklı uzun ömürler versnYaşlanmışsın sen minnoşum,bende öleyim o zaman
Hala mor kolun yaaaa
Günaydınlar yasom
Ne salçası ne kalçasıSenden dolayı
Aramızda dağlar kadar fark var
Ben ne kadar paylaşımcı ve misafirperversem sen o kadar tersi
Bir salça göndermemişsim rezil ettn kız bizi
O iş bendeBeyninin ortasına hedefi al.
Keleşide alabilirsinO iş bende
Amin aha yolun başındasın be evldım güzel günlerin olacak yaşayacaksınallah korusun rabbim sağlıklı uzun ömürler versn
Noldu geneee habibimmo kadar gazoz ikram ediyorum hala ne yaptın sen diyorlar nankör bu insanoğlu
Bence enniyisi habibinin gazozdan icireyimKeleşide alabilirsin
Gıymat bilmiyorlar işteo kadar gazoz ikram ediyorum hala ne yaptın sen diyorlar nankör bu insanoğlu
Abla bir balon var yaaa benim hemsom ancak kendini övsün..yok misafirpervermiş yok bilmem neymiş.. Bal0ncuk bir iğnelik işi var işte yok salça istemişlerde yollamamışım da valla abla insanlarla uğraşmam zor anlayacağın takmıyorumNoldu geneee habibimm
inşallah ablacım o güzel günleri hep beraber görelimAmin aha yolun başındasın be evldım güzel günlerin olacak yaşayacaksın
Kıymettt çekemiyorlar beniBence enniyisi habibinin gazozdan icireyim
Gıymat bilmiyorlar işte
Tamam görürürz inşallahinşallah ablacım o güzel günleri hep beraber görelim