Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Öğle yemeğine Lavash’a gelirseniz haber ver.
Sevgili gelincim, Lavash' ta ciğerin porsiyonunun 48-50 olduğunu duyunca şaşırdım. Ben memleketimin kebaplarinin uygun olduğunu söylüyordum hep ...iki üç arkadaş götürsek suyu, ayranı, çorbası belki de şehir yalanidir en doğrusunu senden duyacağız sanırım

Sevgili ablacığım, Antep’te zaten dışarıdan gelen misafiri götürmelik, güzel, aile mekanları genel olarak pahalı. Orası da bunlardan biri. Doğru duymuşsun.

Sagolsunlar, çok düşünceliler Onlar da mutluluğunuzu paylaşmak istiyorlar

Fazlası da kullanılmıyor zaten canım. Çok cabuk büyüyorlar. Giydiremediğin kıyafetler bile elinde kalıyor illaki :)
İşte yeğenimin hiç giyemedikleri varmış onlar da yollayacak olunca ben çıkıp çok bi şey alamadım canım, evi doldurmak istemiyorum onun yerine ihtiyacı olan bi ailenin bebeğine almayı tercih ederim yani
İçimde kaldı kız konuyla alakası olmasa da kv ye bağlamak istiyorum çok düşüncesiz patavatsız insanlar var komşu şu hayatta, ismini vermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…