Güzeller güzeli cennam
Ben yapmasam olur muBir gün pacanga günü olsun herkes yapsın
Evet, tam olarak orası. Öğle arasında adliye çalışanları çok geliyordu oraya.Oraya yakın lise değil mi lavash dediğin ciğer değil migüvenevlerdeki canım
Minnosumyaaa vallahiiiHava atacam derken olan bana old
Sevgili gelincim, Lavash' ta ciğerin porsiyonunun 48-50 olduğunu duyunca şaşırdım. Ben memleketimin kebaplarinin uygun olduğunu söylüyordum hep ...iki üç arkadaş götürsek suyu, ayranı, çorbasıÖğle yemeğine Lavash’a gelirseniz haber ver.
Bizde yemek yapan var canım abla yoksaa şipariş ediyoruzEvet, tam olarak orası. Öğle arasında adliye çalışanları çok geliyordu oraya.
Minnosumyaaa vallahiiiyok yok bunlar hep sevinçten biz öyle kabul ediyoruz
Sevgili ablacığım, Antep’te zaten dışarıdan gelen misafiri götürmelik, güzel, aile mekanları genel olarak pahalı. Orası da bunlardan biri. Doğru duymuşsun.Sevgili gelincim, Lavash' ta ciğerin porsiyonunun 48-50 olduğunu duyunca şaşırdım. Ben memleketimin kebaplarinin uygun olduğunu söylüyordum hep ...iki üç arkadaş götürsek suyu, ayranı, çorbasıbelki de şehir yalanidir en doğrusunu senden duyacağız sanırım
Aaa şok varBim yok burda
Aynen uygun yer yok.Hatta uygun hiçbir yer yokSevgili ablacığım, Antep’te zaten dışarıdan gelen misafiri götürmelik, güzel, aile mekanları genel olarak pahalı. Orası da bunlardan biri. Doğru duymuşsun.
Ilahi NevoşBen yapmasam olur mu
İşte yeğenimin hiç giyemedikleri varmış onlar da yollayacak olunca ben çıkıp çok bi şey alamadım canım, evi doldurmak istemiyorum onun yerine ihtiyacı olan bi ailenin bebeğine almayı tercih ederim yaniSagolsunlar, çok düşüncelilerOnlar da mutluluğunuzu paylaşmak istiyorlar
Fazlası da kullanılmıyor zaten canım. Çok cabuk büyüyorlar. Giydiremediğin kıyafetler bile elinde kalıyor illaki :)
Amiinnnm sultanımm Allah razı olsunMaşaallah ne güzel yapmışlarPrensesimiz sağlıkla gelsin hepsini güzel günlerde kullansın inşaallah
Aman ver gitsin nevoş nolacak, üç beş pacanga takılırızBir arkadaş daha özelime gelip paçanga istediAcaba kalmış mıdır
KaldimiBir arkadaş daha özelime gelip paçanga istediAcaba kalmış mıdır
Sende o paçangaAman ver gitsin nevoş nolacak, üç beş pacanga takılırız
Kalmış bizede verecekKaldimi