Tesekkur ederim yasican allah razı olsun, valla ıyiyim bişeyim yok asi yerine su mu verdiler acaba diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim yasican allah razı olsun, valla ıyiyim bişeyim yok asi yerine su mu verdiler acaba diye düşünüyorum
Olduğum aşı sistemde görünmüyor kaç gündür kaç kez aradık. Sağlık bakanlığından haber bekliyoruz. Hemşire barkodu okutmamış, şaka gibi
İlaçlarını bırakmaması lazım, arkadaşa söylesinler
Nevoş bende hemşireye teşekkür ettim, eliniz çok hafif diye resmen acıyacak diye bekledim acımadı ben şok
Cano mesaj gelmedi mi bakanlıktan aşıdan sonraOlduğum aşı sistemde görünmüyor kaç gündür kaç kez aradık. Sağlık bakanlığından haber bekliyoruz. Hemşire barkodu okutmamış, şaka gibi
Heee sonra yamulurİlaçlarını bırakmaması lazım, arkadaşa söylesinler
Hayırlı olsun sağlıklı uzun ömrü olsunEvet ben dogum yaptim oglum 20 gunluk oldu :) tamam belki katilirim bende cay tarifleri derken tatli tuzlu farketmiyor dimi kek salata vs hersey oluyor
Hadi yaOlumlu sonuçlanır inşaallahOlduğum aşı sistemde görünmüyor kaç gündür kaç kez aradık. Sağlık bakanlığından haber bekliyoruz. Hemşire barkodu okutmamış, şaka gibi
Cano mesaj gelmedi mi bakanlıktan aşıdan sonra
Benimde hiç acımadıNevoş bende hemşireye teşekkür ettim, eliniz çok hafif diye resmen acıyacak diye bekledim acımadı ben şok
Aşı olmamış görünüyorum. Nasıl olacak bilmiyorumHadi yaOlumlu sonuçlanır inşaallah
Barkodu nasıl bulacaklarAşı olmamış görünüyorum. Nasıl olacak bilmiyorum
Orasını hemşire hanım düşünsünBarkodu nasıl bulacaklar
Hadi yaaa asi olduğun yere git konuş başka bişey yapılamaz herhalde canom. Bende mhrs ye baktım şimdi ama bişey anlamadımGelmedi canım
Mhrsde barkod var nevoşBarkodu nasıl bulacaklar
Mhrsde barkod var canomOrasını hemşire hanım düşünsün
2. Aşı için randevu almaya kalktığım da bugune aşı veriyor. Aşı randevum gittiğim halde iptal yazıyor. Barkodu kaybetmemiş. İl Sağlık müdürlüğüne göndermişler. Ordan haber bekliyoruzHadi yaaa asi olduğun yere git konuş başka bişey yapılamaz herhalde canom. Bende mhrs ye baktım şimdi ama bişey anlamadım
Biz sinovaclilar denedim de kasıkta yapışmadıBenimde hiç acımadı
İşte onun kod girilmemişMhrsde barkod var nevoş
CanımJenna16 bugn görüşemedil