- 28 Haziran 2011
- 61.123
- 153.781
- 898
Ins canımcim sabirsizlikla bekliyorum vallaÇok teşekkür ederim kiraz güzelim darısı senin başına inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canımcim sabirsizlikla bekliyorum vallaÇok teşekkür ederim kiraz güzelim darısı senin başına inşallah
Aman o her şeyi bulur aşkoCip olmasa Müge Anlı bulur
İnşaallah canımHay Allah ya inşallah düzeltilir C A N O
İyi mademAman o her şeyi bulur aşko
Çokmuş yaaaBence 2 aya yerleşir
Çip öyle kolay yerini bulamazÇokmuş yaaa
Kaybolan yıllarımızı da bulur mu acabaİyi madem
O zor aşkomKaybolan yıllarımızı da bulur mu acaba
Bi iş yapacaklar onuda beceremiyorlar182 yi aradık. Biz bişey yapamayız dediler çözülmezse olacağı o zaten
Biontech miAşı süresini 6 haftadan 4 haftaya çekmişler , ben de 2. Randevuyu öne çeksem mi kararsız kaldım
Hemşirenin sorumsuzluğuBi iş yapacaklar onuda beceremiyorlar
50 yaş üstüne 3. Doz gelecekmiş,yarın alınacakmış. Kroniklere de 3 derlerse benim de almam lazımAşı süresini 6 haftadan 4 haftaya çekmişler , ben de 2. Randevuyu öne çeksem mi kararsız kaldım
Hemen masaja geliyorum. AhsajdjsjsMargaret Hale Margırıt, beni çok ihmal ediyorsun
Evet canımBiontech mi
Ne kadar zor olabilir aslında,saçmalık,ihmalHemşirenin sorumsuzluğu
Bence hızlı ilerler50 yaş üstüne 3. Doz gelecekmiş,yarın alınacakmış. Kroniklere de 3 derlerse benim de almam lazım
Yapacak bir şey askom napalimO zor aşkom
Hayırlısı olsun hepimiz için canım, delta varyantı her şeyi değiştirdi bir anda50 yaş üstüne 3. Doz gelecekmiş,yarın alınacakmış. Kroniklere de 3 derlerse benim de almam lazım