- 12 Mart 2019
- 14.798
- 34.197
- 598
Tebrikler canımİnşallah canım, senin de olmanı çok isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canımİnşallah canım, senin de olmanı çok isterim
Çok teşekkür ederim canım, darısı sizin başınıza inşallah ❤Tebrikler canım
Hayırlı olsun bebeğin, sağlıklı ,uzun ömürlü olsunEvet ben dogum yaptim oglum 20 gunluk oldu :) tamam belki katilirim bende cay tarifleri derken tatli tuzlu farketmiyor dimi kek salata vs hersey oluyor
Çok tatlısınnn en çok ve tek benim olmamı istiyosan çok incesin ama bana karşıİnşallah canım, senin de olmanı çok isterim
İnşallah inşallahÇok teşekkür ederim canım, darısı sizin başınıza inşallah ❤
Çok tatlısınnn en çok ve tek benim olmamı istiyosan çok incesin ama bana karşı
Çok teşekkür ederim Evvacığım, havai fişekler benim için patladı bu sefer ,çok mutlu oldumpearlshine tebrik ederim canım benim hayırlı olsun 1. Liğin
Sagol canim seninde birinciligini tebrik ederimHayırlı olsun bebeğin, sağlıklı ,uzun ömürlü olsun
TeşekkürlerSagol canim seninde birinciligini tebrik ederim
Hep mutlu ol çok güzel bir duygu değilmi tekrar hayırlı olsun canım benim ❤Çok teşekkür ederim Evvacığım, havai fişekler benim için patladı bu sefer ,çok mutlu oldum
Herkes çok iyi maşallah, 1.lik zor gelir diyordum ama oldu bu sefer benim kısmetimde de 1.lik varmış tekrardan çok teşekkür ederim canımHep mutlu ol çok güzel bir duygu değilmi tekrar hayırlı olsun canım benim ❤
Hak ettin canım tadını çıkar ❤Herkes çok iyi maşallah, 1.lik zor gelir diyordum ama oldu bu sefer benim kısmetimde de 1.lik varmış tekrardan çok teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun MaşaallahEvet ben dogum yaptim oglum 20 gunluk oldu :) tamam belki katilirim bende cay tarifleri derken tatli tuzlu farketmiyor dimi kek salata vs hersey oluyor
Tesekkur ederim yasican allah razı olsun, valla ıyiyim bişeyim yok asi yerine su mu verdiler acaba diye düşünüyorumHayırlı olsun canım, şifa olsun inşallah
Nasılsın şimdi?
Bunlar hep anksiyetedenTesekkur ederim yasican allah razı olsun, valla ıyiyim bişeyim yok asi yerine su mu verdiler acaba diye düşünüyorum
Heee sorma kafamda deli deli fikirler var aynı anda on tane senaryo yazabiliyorumBunlar hep anksiyeteden