- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Sende ne meraklısın hemen yolu gösteriyonSende git git hadi yol orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende ne meraklısın hemen yolu gösteriyonSende git git hadi yol orda
Beni sizler var ettiniz, teşekkür ediyorum
Yasminsay
Gidersen eger arkandan konuşcam sıkıyorsa gitSende ne meraklısın hemen yolu gösteriyon
Nalet küçük danaKüçük danami
Kendisine sormak lazımO aralardı ya hissetmişim benim küçük dana niye uyyordu horul horul
Hemen aktifleşirizAman haaaa, sonra ardınızdan atıp tutan olur
Evet büyük değilKüçük danami
PissGidersen eger arkandan konuşcam sıkıyorsa git
10sn iş benim için bebeyimÜşenmemiş ya
bebeyimsin10sn iş benim için bebeyim
Asla benim gibi değil kafayı koydumu uyurKendisine sormak lazım
Yastığa 5 metre kalaAsla benim gibi değil kafayı koydumu uyur
Çalışırken bende öyleydim, yastığı görünce uyuyordumAsla benim gibi değil kafayı koydumu uyur
Ayy bende öyleydim arkadaslar ariyodu genemi uyuyosun eee napayim yorulunca öyle oluyoÇalışırken bende öyleydim, yastığı görünce uyuyordum
Yoruluyordur belki
Kesinlikle bu tabir doğruYastığa 5 metre kala
Beden gücü ile çalışmak zorAyy bende öyleydim arkadaslar ariyodu genemi uyuyosun eee napayim yorulunca öyle oluyo
Doğru çalışıyor adam ben evdeyim tüm gün şimdi acıdım bakÇalışırken bende öyleydim, yastığı görünce uyuyordum
Yoruluyordur belki
Ben uyumaya çalışırken bin tane şey düşünüyorum,uyuyamiyorumKesinlikle bu tabir doğru
Bende ayniyim bazen tilkiler gezer gezer gezer yok yanimdaki osura osura uyur ben yokBen uyumaya çalışırken bin tane şey düşünüyorum,uyuyamiyorum
Bende ayniyim bazen tilkiler gezer gezer gezer yok yanimdaki osura osura uyur ben yok