Sadelik güzeldir bence deŞimdilik bu yeterfoto çekilmiecek olsak bunuda yaptormazdm
Bem biraz sadeciyim
Aminnnnn inşallah
Aaaaa farklı gelenekmiiiişşşBenim kızlar 2 kilo doğdular.Bizde ilk çocuğa beşik yapılır.Kızın ailesi çeyiz dizer.
Onlar serilir.
Yemekler,tatlılar yapılır.Misafirler gelir.Ben kızlar 20 günlükken yaptım. 2.5 kilo olmuşlardı.Böyle taç takmıştımHala söylüyorlar
Tabi ben onu hep yaptım şimdi kızlar çok süslüSen yaptın diyorlar.O geldi aklıma
Amin inşaallah
Bizde ilk çocuğa yapılır.Beşik,ana kucağı,puset,kıyafetler hatta bebek arabası bile alınırAaaaa farklı gelenekmiiiişşş
Bizde öyle şeyler yk hiç
İnşallahhhh jennam inşallahh
İlk doğduğu zamanfotoğraf çekiminde abla
Allah kısmet eder o günleri görmek nasip olursa
Bizde de yapılır :)Bizde ilk çocuğa yapılır.Beşik,ana kucağı,puset,kıyafetler hatta bebek arabası bile alınır
Çok güzelmiş,ilk defa duydum ben deBizde ilk çocuğa yapılır.Beşik,ana kucağı,puset,kıyafetler hatta bebek arabası bile alınır
Kim alır pekiBizde ilk çocuğa yapılır.Beşik,ana kucağı,puset,kıyafetler hatta bebek arabası bile alınır
1.ci doğunca burdada koyde kiyafetler masalara dizilir,kim ne getirse asılır falan etlipilav dagitilirBizde ilk çocuğa yapılır.Beşik,ana kucağı,puset,kıyafetler hatta bebek arabası bile alınır
Anneanne ya da babaanne herhaldeKim alır peki
Aa,etli pilav varsa gelirim ben1.ci doğunca burdada koyde kiyafetler masalara dizilir,kim ne getirse asılır falan etlipilav dagitilir
Benm kv günahını vermezAnneanne ya da babaanne herhalde
Bizde kızın annesi yapar1.ci doğunca burdada koyde kiyafetler masalara dizilir,kim ne getirse asılır falan etlipilav dagitilir
Ooo kazanlarla dağılır bizde doğum ölüm düğündeAa,etli pilav varsa gelirim ben
YazıkkkkkkkKız tarafı yani senin ailen
Adetse mecbur verirBenm kv günahını vermez
Senin ailen yapıyor değil miBizde de yapılır :)
Etli pilav severim ,pandemi bitsin ugrarimOoo kazanlarla dağılır bizde doğum ölüm düğünde
Bizdede burda kız annesi yapar çember yada ne dagitilcaksa dagitirBizde kızın annesi yapar
Annem yaptı vallahi hemde 2 beşit,2 pusetYazıkkkkkkk
Ne oluosa bu kız tarafına oluo zaten abla