O zor bence çay saati daha kolayÖrnek paylaşmışsın, biraz daha oturdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zor bence çay saati daha kolayÖrnek paylaşmışsın, biraz daha oturdu.
Tabi değerlenmesi, orada kullanılması çok güzel bir şey canım ama şık değil, daha çok günlük kullanım içinBence daha güzel
Bazı eskiler çok şık oluyor canım ,onlardan diye düşündümTabi değerlenmesi, orada kullanılması çok güzel bir şey canım ama şık değil, daha çok günlük kullanım için
Yok canım, bizimkiler öyle değilBazı eskiler çok şık oluyor canım ,onlardan diye düşündüm
Teşekkür ederim bi de birinci olursamEvet ya, kazanamayan birileri kazansın isterim ben de ,herkes çok emek veriyor ❤ ben şimdi 1.olup,sonraki ay tekrar sonuncu olmayayım katılıp da benim öyle gidiyor zaten, en üst, en alt, en üst, en alt ,şimdi altta sıra ,aman allahım, vazgeçtim katılmayacağım senin de son zamanlarda oyların bayağı yükseldi ama seni de tebrik ederim canım
Anladim canımYok canım, bizimkiler öyle değil
Canım çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallahKukrim nasılsın canım, yeni telefonun hayırlı olsun, alışabildin mi ne sunum fotoğrafları çekilir şimdi o telefonla , kukrişten korksun artık herkes
Bizim aslında servisler var.Görümcem fazlaları götürmüş.Ama bardak,çatal ve örtü yokOnlar eskiYok canım, bizimkiler öyle değil
İnşallah o da olur canımTeşekkür ederim bi de birinci olursam
Evet 30'unda olacaktıYarin aşı günü değil mi? ASSOSyal hemsom
Aşıdan sonra bana birşey oldu He gençleştim resmenEvet 30'unda olacaktı
Oyyyy maşaallah MatmazelimeAşıdan sonra bana birşey oldu He gençleştim resmen
Çok teşekkürler canım, benim telefon iyi şimdilik işimi görüyor, ama yeni çıkan modellerin fotoğraf kalitesi bayağı iyi hayırlısı olsun canım, bence çok güzel olur senin sofran ❤Canım çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah
Biraz daha alıştım gibi bugün yavaş yavaş çözüyorum
Yaa sorma ben sofra hazırlığında daha çok seviyorum hem bakalım nasıl olacak
Seni de tebrik ediyorum bu arada canım ellerine sağlık tekrardan
Bir enerji geldi aşkomOyyyy maşaallah Matmazelime
Gelsin sofralar kim tutar seniBir enerji geldi aşkom
Bu kategori çok güzel olmuşBakın bu Ramazan sofrasıYöresel Tarif - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
3 tarif +sofralar yarışmış.
Bunun çay saati versiyonunu düşünün
Hayırlısı olacak inşallahEvet 30'unda olacaktı
Teşekkür ediyorum canım benim Sen de katılacaksın dimiÇok teşekkürler canım, benim telefon iyi şimdilik işimi görüyor, ama yeni çıkan modellerin fotoğraf kalitesi bayağı iyi hayırlısı olsun canım, bence çok güzel olur senin sofran ❤
Biz bunun 2 tarifli çay versiyonunu yapacağız ve efsane olacakBu kategori çok güzel olmuş