• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Evet ya, kazanamayan birileri kazansın isterim ben de ,herkes çok emek veriyor 🤗❤ ben şimdi 1.olup,sonraki ay tekrar sonuncu olmayayım katılıp da 🤣 benim öyle gidiyor zaten, en üst, en alt, en üst, en alt ,şimdi altta sıra ,aman allahım, vazgeçtim katılmayacağım 🤣🤣🤣 senin de son zamanlarda oyların bayağı yükseldi ama seni de tebrik ederim canım 🤩
Teşekkür ederim bi de birinci olursam😂

Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. nasılsın canım, yeni telefonun hayırlı olsun, alışabildin mi 🥰 ne sunum fotoğrafları çekilir şimdi o telefonla , kukrişten korksun artık herkes 😅
Canım çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah 😍
Biraz daha alıştım gibi bugün yavaş yavaş çözüyorum😂
Yaa sorma ben sofra hazırlığında daha çok seviyorum hem bakalım nasıl olacak😍
Seni de tebrik ediyorum bu arada canım ellerine sağlık tekrardan🥰

Canım çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah 😍
Biraz daha alıştım gibi bugün yavaş yavaş çözüyorum😂
Yaa sorma ben sofra hazırlığında daha çok seviyorum hem bakalım nasıl olacak😍
Seni de tebrik ediyorum bu arada canım ellerine sağlık tekrardan🥰
Çok teşekkürler canım, benim telefon iyi şimdilik işimi görüyor, ama yeni çıkan modellerin fotoğraf kalitesi bayağı iyi 🥰 hayırlısı olsun canım, bence çok güzel olur senin sofran 🤗

Bakın bu Ramazan sofrası🤔
3 tarif +sofralar yarışmış.
Bunun çay saati versiyonunu düşünün🤷🏻‍♀️
Bu kategori çok güzel olmuş👏

Çok teşekkürler canım, benim telefon iyi şimdilik işimi görüyor, ama yeni çıkan modellerin fotoğraf kalitesi bayağı iyi 🥰 hayırlısı olsun canım, bence çok güzel olur senin sofran 🤗
Teşekkür ediyorum canım benim 🥰Sen de katılacaksın dimi🤗

Back