- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Hatta sonra da kendi doğum günüm var istersen 2 kere katılabilirim maksat sayı çoğalsınOooo süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta sonra da kendi doğum günüm var istersen 2 kere katılabilirim maksat sayı çoğalsınOooo süper
AynenOda yeter
Tamam olurHatta sonra da kendi doğum günüm var istersen 2 kere katılabilirim maksat sayı çoğalsın
DeeetHatta sonra da kendi doğum günüm var istersen 2 kere katılabilirim maksat sayı çoğalsın
AnlaştıkTamam olur
Ciddi ciddiAnlaştık
Ablam izin verdi peri karışmasana sen
3 kez katılırım bende canımı sıkmaAblam izin verdi peri karışmasana sen
Sofra beni de tedirgin ediyor, tarifleri yapmak sıkıntı değil ,sofra kurmak sıkıntı, yazlıkta ne şık masa örtüsü, ne şık çay ,tabak , kaşık, çatal takımı var belki bu ay katılmayı çok istesem de pas geçebilirimSofra zor gelebilir
2 tarif + sofra ya
Katıl peri o kadar tarif yapıp sofra kurcaksan 5 kere de katıl3 kez katılırım bende canımı sıkma
Sen benim yerime de katıl o zamanHatta sonra da kendi doğum günüm var istersen 2 kere katılabilirim maksat sayı çoğalsın
Sade halde kazanırsın belki ama dur sen yeni kazandın zaten azcık sıra ver tebrik ederim bu ayın şampiyonuSofra beni de tedirgin ediyor, tarifleri yapmak sıkıntı değil ,sofra kurmak sıkıntı, yazlıkta ne şık masa örtüsü, ne şık çay ,tabak , kaşık, çatal takımı var belki bu ay katılmayı çok istesem de pas geçebilirim
Senin yerine kazanırsam birinci ben olurum ama kabul müSen benim yerime de katıl o zaman
Gün sonunda beyleeeekalırız artıkKatıl peri o kadar tarif yapıp sofra kurcaksan 5 kere de katıl
Hayırlısı canımSofra beni de tedirgin ediyor, tarifleri yapmak sıkıntı değil ,sofra kurmak sıkıntı, yazlıkta ne şık masa örtüsü, ne şık çay ,tabak , kaşık, çatal takımı var belki bu ay katılmayı çok istesem de pas geçebilirim
Aynen öyleGün sonunda beyleeeekalırız artık
Hofff sen artık bize bir örnek gösterirsin Nevoş ahsjjajsjYok 2 tarif ve sofra
Ondan 2 tarif birlikte ve tek tek fotoğraf çektirsin
Haftada 1 yapınGün sonunda beyleeeekalırız artık
İlk ben mi katılayımHofff sen artık bize bir örnek gösterirsin Nevoş ahsjjajsj
Evet ya, kazanamayan birileri kazansın isterim ben de ,herkes çok emek veriyor ❤ ben şimdi 1.olup,sonraki ay tekrar sonuncu olmayayım katılıp da benim öyle gidiyor zaten, en üst, en alt, en üst, en alt ,şimdi altta sıra ,aman allahım, vazgeçtim katılmayacağım senin de son zamanlarda oyların bayağı yükseldi ama seni de tebrik ederim canımSade halde kazanırsın belki ama dur sen yeni kazandın zaten azcık sıra ver tebrik ederim bu ayın şampiyonu