• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Bakın bu Ramazan sofrası🤔
3 tarif +sofralar yarışmış.
Bunun çay saati versiyonunu düşünün🤷🏻‍♀️

Aaa ben o zamanlar yarışmalara katılmıyordum, ama oy vermişim 🤩 güzel olmuş bu kategori, yazlığa giderken sofra takımımı , çatal bıçak takımımı da götüreyim en iyisi 🤣🤣🤣

Ya son dakika kategori bildirseydin😬

Aaa ben o zamanlar yarışmalara katılmıyordum, ama oy vermişim 🤩 güzel olmuş bu kategori, yazlığa giderken sofra takımımı , çatal bıçak takımımı da götüreyim en iyisi 🤣🤣🤣
Bunda 3 tarif var.Sizden 2 tarif ve sofra istiyorum.
Aynen götür🤩

Bunda 3 tarif var.Sizden 2 tarif ve sofra istiyorum.
Aynen götür🤩
Kayınvalidem şok olur, bunlar nerden çıktı diye 🤣 ama yazlıkları bilirsiniz ,evde az kullanılan, ikinciye ayrılan sofra takımları yazlığa götürülür, bizim yazlık da öyle , kayınvalidemin 30 yıllık tabakları, çatal kaşıkları var ,onları kullanıyoruz 🤣🤣🤣

Kayınvalidem şok olur, bunlar nerden çıktı diye 🤣 ama yazlıkları bilirsiniz ,evde az kullanılan, ikinciye ayrılan sofra takımları yazlığa götürülür, bizim yazlık da öyle , kayınvalidemin 30 yıllık tabakları, çatal kaşıkları var ,onları kullanıyoruz 🤣🤣🤣
Bence daha güzel 😌

Bizimde bahçedeki ev öyle🤣Fazla,eski ne varsa götürüyoruz🤷🏻‍♀️Anlıyorum seni🤣

Margaret Hale Margaret Hale bunu gördün mü🤔
Bu 3 tarifli biz 2 tarifli çay saati versiyonu yapacağız.
İsteyeceğim tariflerin kategorileri konuda belli olacak🤷🏻‍♀️

Back