Kabul tabikisiSenin yerine kazanırsam birinci ben olurum ama kabul mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabul tabikisiSenin yerine kazanırsam birinci ben olurum ama kabul mü
Korksunlar sendenYeni yarpaktaa getirdimtam tekmil hazırım
Amin canım Tamamdır,iyi ol da inşallahAllah iyilik versin canım
Eskisi gibi aktif kullanmıyorum siteyi. Arada bakıp çıkıyorum
Sofraya kuzu çevirme koyarlarKuzuları kapacaklar
Aaa ben o zamanlar yarışmalara katılmıyordum, ama oy vermişim güzel olmuş bu kategori, yazlığa giderken sofra takımımı , çatal bıçak takımımı da götüreyim en iyisiBakın bu Ramazan sofrasıYöresel Tarif - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
3 tarif +sofralar yarışmış.
Bunun çay saati versiyonunu düşünün
Ya son dakika kategori bildirseydinBakın bu Ramazan sofrasıYöresel Tarif - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
3 tarif +sofralar yarışmış.
Bunun çay saati versiyonunu düşünün
Bana uyarÇay saatinde onu yiyorlarsaSofraya kuzu çevirme koyarlar
Oyy görmem miEtiketi görmedin sandım aşko
Bunda 3 tarif var.Sizden 2 tarif ve sofra istiyorum.Aaa ben o zamanlar yarışmalara katılmıyordum, ama oy vermişim güzel olmuş bu kategori, yazlığa giderken sofra takımımı , çatal bıçak takımımı da götüreyim en iyisi
Aynen aşkom daha ne yapayımÇay saatinde istenecek kategorileri listelesinlerYa son dakika kategori bildirseydin
Oyy görmem mi
Kayınvalidem şok olur, bunlar nerden çıktı diye ama yazlıkları bilirsiniz ,evde az kullanılan, ikinciye ayrılan sofra takımları yazlığa götürülür, bizim yazlık da öyle , kayınvalidemin 30 yıllık tabakları, çatal kaşıkları var ,onları kullanıyoruzBunda 3 tarif var.Sizden 2 tarif ve sofra istiyorum.
Aynen götür
Bence de aşkomAynen aşkom daha ne yapayımÇay saatinde istenecek kategorileri listelesinler
Bence daha güzelKayınvalidem şok olur, bunlar nerden çıktı diye ama yazlıkları bilirsiniz ,evde az kullanılan, ikinciye ayrılan sofra takımları yazlığa götürülür, bizim yazlık da öyle , kayınvalidemin 30 yıllık tabakları, çatal kaşıkları var ,onları kullanıyoruz
Bizimde bahçedeki ev öyleFazla,eski ne varsa götürüyoruzAnlıyorum seniKayınvalidem şok olur, bunlar nerden çıktı diye ama yazlıkları bilirsiniz ,evde az kullanılan, ikinciye ayrılan sofra takımları yazlığa götürülür, bizim yazlık da öyle , kayınvalidemin 30 yıllık tabakları, çatal kaşıkları var ,onları kullanıyoruz
Örnek paylaşmışsın, biraz daha oturdu.İlk ben mi katılayım