- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Umuyoruz, bekliyoruz pınardan başka birinciliğimiz yok, bizde onla idare ediyoruzİnşallah o da olur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umuyoruz, bekliyoruz pınardan başka birinciliğimiz yok, bizde onla idare ediyoruzİnşallah o da olur canım
İnşaallahHayırlısı olacak inşallah
Ama yaklaşıyorsunUmuyoruz, bekliyoruz pınardan başka birinciliğimiz yok, bizde onla idare ediyoruz
Sana Matmazel aşısı vurmuşlar askoAşıdan sonra bana birşey oldu He gençleştim resmen
Aynen abla burdan çok güzel şeyler çıkarBiz bunun 2 tarifli çay versiyonunu yapacağız ve efsane olacak
İnşaallah
İnşallah bi de o olur da rahatlarımAma yaklaşıyorsun
İstediğim kategorilerde efsaneHerkes eşitAynen abla burdan çok güzel şeyler çıkar
Şey oldum Japon işindeki Fatma girik gibi ,Çin işiSana Matmazel aşısı vurmuşlar asko
Belki sofrada olurİnşallah bi de o olur da rahatlarım
ÇinMazelŞey oldum Japon işindeki Fatma girik gibi ,Çin işi
Sen bulursun da efsane olmaz mı ablaİstediğim kategorilerde efsaneHerkes eşit
Sağ ol canımHer şey sizin içinSen bulursun da efsane olmaz mı abla
Doğum günü hediyesi olur geri sayıma başlıyım mı şurda bi şey kalmadı 12 temmuzaBelki sofrada olur
Benim belirsiz canım, kategori tam olarak açıklansın da bakalım neye karar vereceğim gerçi duramam ben , illa katılmak isterim ama yazlıktaki tabak ,çatal, çay takımları ile sonuncu olurum diye tırsmıyor değilimTeşekkür ediyorum canım benim Sen de katılacaksın dimi
Teşekkür ediyoruz emeklerin için, yanımızda olduğun için, hep bizi düşündüğün için, adaletli olduğun için, iyi niyetin içinSağ ol canımHer şey sizin için
Ne güzel ,çabayı anlayan bir insan gerçektenTeşekkür ediyoruz emeklerin için, yanımızda olduğun için, hep bizi düşündüğün için, adaletli olduğun için, iyi niyetin için
Bir şey kalmamış sen bize sürekli hatırlatDoğum günü hediyesi olur geri sayıma başlıyım mı şurda bi şey kalmadı 12 temmuza
Hayırlısı olsun canım yazlıklarda öyle oluyor ne yapalımBenim belirsiz canım, kategori tam olarak açıklansın da bakalım neye karar vereceğim gerçi duramam ben , illa katılmak isterim ama yazlıktaki tabak ,çatal, çay takımları ile sonuncu olurum diye tırsmıyor değilim