• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Sen de benim gibi olmuşsun canım 🤭 çocuklardan , ev, okul işlerinden pek zaman kalmıyor , şimdi buraya girdim, birazdan çıkıp canlı derslerimi kaydedeceğim, çocuklar anca uyudu zaten 🙈
Senin işin daha zor canım Allah kolaylık versin 🥰 benim çocuklar da çok sıkılıyor ve artık oyalayamıyorum. Hava sıcaklığı 40 küsür 🙄 Dışarı da çıkaramıyorum 🤭

Çok teşekkür ederim canım, senin böreğin de çok güzeldi ❤🤗 bazen gelen oylar, tarifin güzelliğini karşılamak için yeterli olmuyor, senin tarif öyle oldu bu sefer bence 😌
Sagol canım ❤️ 😍 🌹
Olsun buda yetti. Başka yarışmada artık daha iyisi olur, ne diyelim 🥰

Rica ederim 🌹

Senin işin daha zor canım Allah kolaylık versin 🥰 benim çocuklar da çok sıkılıyor ve artık oyalayamıyorum. Hava sıcaklığı 40 küsür 🙄 Dışarı da çıkaramıyorum 🤭
Sağolasın canım 🤗 hepimize inşallah 🙏 çocuklar evde sıkılıyor, enerjilerini atamıyor, dışarısı da çok sıcak olunca sıkıntı oluyor dediğin gibi 😕

Hoşbuldum ablamm😘
Valla bir tatlı bir tuzlu yapacakmışız anladığım ama neler yasak neler olabilir onları tam net bilsek ona göre tarif bulsak iyi olur 😁
Onu konu açılınca göreceksiniz.
İlk mesajı okuyun ben anlatmıyacağım🤣

Sağolasın canım 🤗 hepimize inşallah 🙏 çocuklar evde sıkılıyor, enerjilerini atamıyor, dışarısı da çok sıcak olunca sıkıntı oluyor dediğin gibi 😕
Öyle canım ❤️
Balkona havuzu doldurdum akşam üstü. Biraz oynadılar iyi geldi 🤭

Onu konu açılınca göreceksiniz.
İlk mesajı okuyun ben anlatmıyacağım🤣
Tane tane sindire sindire okuyacağız canım 😅 ama biz öyle anlaya anlaya okurken zaman geçecek tarifler kapışılacak 🤣🤣🤣

Back