- 24 Eylül 2018
- 98.376
- 294.773
- 698
İşte böyle PericiğimBı dolu sardım hazırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte böyle PericiğimBı dolu sardım hazırım
Çok şükür iyiyimCanım,nasılsın?
Yalancı çoban misali@Filizzz16 Filiz gibi inanasım gelmiyo abla sen hep böyle diyip çok başka bir kategori sunuyorsun
@Filizzz16 Filiz gibi inanasım gelmiyo abla sen hep böyle diyip çok başka bir kategori sunuyorsun
İyiyim ben de Sanki çok uzun zaman oldu,görmedim gibi geldi,merak ettim :)Çok şükür iyiyim
Sen nasılsın?
missssBuzluklar dolsun
Biraz öyle olduYalancı çoban misali
Biraz öyle oldu
Şahane olacakmissss
Kuzuları kapacaklar
Allah iyilik versin canımİyiyim ben de Sanki çok uzun zaman oldu,görmedim gibi geldi,merak ettim :)
Oylamada sadece sofra fotoğrafı olacak değil mi Nevoş?Canım merhaba
Şimdi çay saati tarifleri yapacağız
1 tatlı tarifi(kategori belirteceğim)
1 tuzlu tarifi(kategori belirteceğim)
Tarifleri ayırtacaksınız.2 tarifide detaylı resim çekeceksiniz.
Her tarifi ayrı ayrı sunum fotoğrafını istiyorum.Birde ikisinin birlikte sunum resmini istiyorum.
Bunun dışında en fazla 3 tane olmak şartıyla çay saatine uygun şeyler hazırlayıp sofranıza koyup sofra fotoğrafı çekip konu açacaksınız.
İsteyeceğim kategoriler hem adaletli hemde zor olmayacak.Konu açılınca anlayacaksınız.
Umarım bende anlatabildim.
Baktım çok güzel kıvılcım çıkıyorİyi geceler kızlar, yandı mi beyinler
Perşembe gününü merakla beklemekteyim bakalım katılabileceğim gibi bir kategori mi olacak
Seni de şimdiden tebrik ederim canımİyi geceler kızlar, yandı mi beyinler
Perşembe gününü merakla beklemekteyim bakalım katılabileceğim gibi bir kategori mi olacak
Yok 2 tarif ve sofraOylamada sadece sofra fotoğrafı olacak değil mi Nevoş?
Sen de benim gibi olmuşsun canım çocuklardan , ev, okul işlerinden pek zaman kalmıyor , şimdi buraya girdim, birazdan çıkıp canlı derslerimi kaydedeceğim, çocuklar anca uyudu zatenAllah iyilik versin canım
Eskisi gibi aktif kullanmıyorum siteyi. Arada bakıp çıkıyorum
Çok teşekkür ederim canım, senin böreğin de çok güzeldi ❤ bazen gelen oylar, tarifin güzelliğini karşılamak için yeterli olmuyor, senin tarif öyle oldu bu sefer benceSeni de şimdiden tebrik ederim canım
Böreğin çok güzel görünüyordu. Ellerine emeğine sağlık
Hoşbuldum ablammHoş geldin
Okudun mu yazdıklarımı