psıkolojısı bozuk ınsanlar dr oluyor sonrada gelen hastaya bagır gıden hastaya bagır bence bu tür ışlerın bır krıterı olmalı testten geçmelı herkesı bır masaya oturtup sen dr lugunu yap sen avukatlıgını yap denmemelı. ışte sonuç okuyoruz tekrar kusura bakmayın bıraz sert oldu ama sızın ınsanlara ne faydanız olabılır kı
evet çok haklısınız bende yardım almayı düşündüm..
ama ne bilim kendimce geçebilirim sandım ,yada arkadaşlara danışarak bişeyleri atlatabilirim sandım ne bilim buralara bugunler gelmek beni mahvetti benden beni götüdü ama zamanda kaybolurcasına geldim, oğlumuda getirdim.. evet beni örnek laıyor biliyorum babasının çok bir emeği yada onunla paylaşımı olmuyor olmadıda..
sadece evlerde vardı otoriter baba..okadar..
ya ne bilim dışarda ne kadar kendine güvenen güçlü gibi dursamda evde hele eşimin karşısında haklı bile olsam konuşup da hakkımı savunamıyorum .. sonuta ben hatalı oluyorum..
onun için artık susuyorum herşeyine herhareketine uzman yardımı konusunda ise burda psikoloji bölümündeki dr hanıma direk yazbilirmiyim
merak etmeyin ne kadar psikolojimiz bozuk olsa da, üzgün olsak ta (çünkü biz robot değil insanız, herkes gibi eşimizle problem yaşayabiliyor, çay kahve içebiliyor,uyuyabiliyoruz, bazı insanlar tarafından hak görülmese de :uhm:)
ama hastalarımızla karşı karşıya gelince, ettiğimiz yeminin arkasında durmayı da biliriz.
yemınınızın arkasında durmak yapmanız gereken bışey yemın ettıgınıze göre. olayı lütfen farklı bır yere taşımayalım ayrıca bu sinir neden sızle hıç alakası olmayan bı konuya cevap yazdım ben buda benım en dogal hakkım olumlu yorumlamak durumunda deılım
minik kuşlarım isimli arkadaşım hayatım boyunca hep sizin kadar anlayışlı hoşgörülü ve mantıklı bir arkadaşım olsun isterdim.. yorumlarınız ve yazdığınız herkelime için tekrar teşekkürler..sizin oturduğunuz yere yakın yerde dr açığı var mı oralara taşınabilirmiyim desem abartacam biliyorum ama gerçekten benimle bukadar ilhilenip anlayıp mantıklıca yaklaşyığınız için çook teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?