benim eşim nefret eder hazır çorbadan zaten bende pek sevmem o yüzden kendim yaparım daha lezzetli olur hem ama et suyu tableti atarım çorbalara yaa,tablette aynı tehlikeyi içeriyor sanırsam...
böcek olduğuna kesinlikle inanmıyorum,hem o kadar böceği nereden bulacaklarda koyacaklar,hergün binlerce paket satılıyor...
ha sağlığa zararlı olduğunada kesinlikle eminim,ramzanada bir kaç defa bende kullandım,yemekten sonra tencerede kalan kısmının kalıp gibi donduğunu gördüm,vücutta ki halini siz düşünün artık....bir prof. tan dinlemiştim,bu bulyonlar ve hazır çorbalarda mona sodyum varmış,hergün bunu tketeceğinize birer çay kaşığı zehir alın bünyenize daha iyi diyordu,o günden sonra bulyonu kullanmadım...
cola içinde aynı şey geçerli,tamamen suni,asit deposu bir içicek ,elden geldikçe tüketmemek lazım...
kanserojen olmayan varmı ki. evinizdeki pimapenler de kanserojen madde yayıyor, hergün soluduğunuz havaya karışıyor hatırlatırım. hazır çorbalar kilo yapıyo zaten aslında en güzeli içmemek tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?