• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Kim istifa ederse etsin amerika başbakanı hükümetimizi desteklemiyeceğini ifade etmiş
ZZe günler bizi bekliyor yaptırımlar gelecek , dolar fırlayacak fakir iyice fakirleşecek
Aynen öyle gitti eteri geldi beteri durum bu 🤷🏼‍♀️.

Tamaaaaam. Benim bütün kariyerimi işimi, ailemi her şeyi bırakıp; Kanada da kasiyer olma vaktim gelmiştir. 2 haftadır bunu düşünüyorum. Hem dil geliştiririm hem de geçiş dönemi işçi olurum. Sonra kariyer yaparım. :KK51: Bugün itibari ile açıklıyorum sayın KK üyeleri. :KK14: Bakalım annemle babam ne diyecek:KK53:

Amann boş verin ekonomiyi, herkese benden keyif çayı, buyrunnnnn
images (9).jpeg

yok canım ne kötüsü ekonomi tam tersine çok iyi hatta dünya da 1 numarayız. :confused::rolleyes:hepsini geç bir koli yumurta 30 lira olmuş. altın dolar bi kenarda dursun . napsın bu millet. herşeye zam işçi memur maaşına gelince zam yok olsa da gelen zamlara anca ulaşıyo . sonumuz hiç iyi değil

Back