• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Trump'ın gitmesi de ne iyi oldu 😁adam korona için damarlardan deterjan mı ne enjekte edelim demişti :KK70:
Ben çok takip edemedim Amerika seçimlerini ama sonuca şaşırdım.
Biden hakkında istismar suçlamaları vardı. Hatta kadınlara karşı rahatsız edici davranışları ile ilgili videolar falan çıkmıştı.
Halk tarafından göz ardı edilmesi gerçekten tuhaf 🤷🏻‍♀️ Onlarda imaj bizden çok çok daha önemli.

Amerikalı bir arkadaşım zaten koltuğu devredecek diye çoğunluk ses etmedi dedi.
Kamala Harris neden seçime kendi girmedi dediğimde,
kadın olduğu için, diye bir cevap aldım.
Batı bile yeterince Batı değil demek :)

Instagram üzerinden de paylaşmış hacklenmiş gibi gelmedi bana

Ben çok takip edemedim Amerika seçimlerini ama sonuca şaşırdım.
Biden hakkında istismar suçlamaları vardı. Hatta kadınlara karşı rahatsız edici davranışları ile ilgili videolar falan çıkmıştı.
Halk tarafından göz ardı edilmesi gerçekten tuhaf 🤷🏻‍♀️ Onlarda imaj bizden çok çok daha önemli.

Amerikalı bir arkadaşım zaten koltuğu devredecek diye çoğunluk ses etmedi dedi.
Kamala Harris neden seçime kendi girmedi dediğimde,
kadın olduğu için, diye bir cevap aldım.
Batı bile yeterince Batı değil demek :)
Oradaki hayatlar biraz daha farklı sanki Trumpın seçilmesi de çok tuhaftı😁

Sanırım damat merkez bankası başkanıyla kavga etmiş. Babasına şikayet etmiş. Babası da senin şımarıklıkların yeter diye rest çekmiş. Saatlerdir damattan haber alınamıyormuş. Instagramından herkesi çıkarmış
Özgeyi de cıkarmıs mı😂

Screenshot_20201108_204416.jpg

Sanırım damat merkez bankası başkanıyla kavga etmiş. Babasına şikayet etmiş. Babası da senin şımarıklıkların yeter diye rest çekmiş. Saatlerdir damattan haber alınamıyormuş. Instagramından herkesi çıkarmış
Peki ya eşi ona ne dedi acaba :KK57:

Back