Haberlerde bisey yok bence buda bi tiyatro gibiÇok aklım almadı hangi haber yalan acabaistifa ettiği mi etmediği mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberlerde bisey yok bence buda bi tiyatro gibiÇok aklım almadı hangi haber yalan acabaistifa ettiği mi etmediği mi
Ben çok takip edemedim Amerika seçimlerini ama sonuca şaşırdım.Trump'ın gitmesi de ne iyi oldu adam korona için damarlardan deterjan mı ne enjekte edelim demişti
Işte buna gülerimÇok aklım almadı hangi haber yalan acabaistifa ettiği mi etmediği mi
Dezenfektan ah sarı kafam yaTrump'ın gitmesi de ne iyi oldu adam korona için damarlardan deterjan mı ne enjekte edelim demişti
İstesek düşürürüz diyen şey deil miydi yaEuro 10 TL olunca benim de sağlığım, sinirlerim bozuldu ....
Allahım sen konuyu biliyorsun. AminnSanırım damat merkez bankası başkanıyla kavga etmiş. Babasına şikayet etmiş. Babası da senin şımarıklıkların yeter diye rest çekmiş. Saatlerdir damattan haber alınamıyormuş. Instagramından herkesi çıkarmış
Oradaki hayatlar biraz daha farklı sanki Trumpın seçilmesi de çok tuhaftıBen çok takip edemedim Amerika seçimlerini ama sonuca şaşırdım.
Biden hakkında istismar suçlamaları vardı. Hatta kadınlara karşı rahatsız edici davranışları ile ilgili videolar falan çıkmıştı.
Halk tarafından göz ardı edilmesi gerçekten tuhaf Onlarda imaj bizden çok çok daha önemli.
Amerikalı bir arkadaşım zaten koltuğu devredecek diye çoğunluk ses etmedi dedi.
Kamala Harris neden seçime kendi girmedi dediğimde,
kadın olduğu için, diye bir cevap aldım.
Batı bile yeterince Batı değil demek :)
Özgeyi de cıkarmıs mıSanırım damat merkez bankası başkanıyla kavga etmiş. Babasına şikayet etmiş. Babası da senin şımarıklıkların yeter diye rest çekmiş. Saatlerdir damattan haber alınamıyormuş. Instagramından herkesi çıkarmış
Aynen dezenfektanbu aralar deterjanın artan fiyatlarını araştırırken beynime nasıl kazınmışsa artık sen düşünDezenfektan ah sarı kafam ya
Böyle birşeyi ondan habersiz yapabilir mi ki çıkıp derler millet istemiyor ağlıyor istifadan vazgeçtik diyePeder kabul etmez geri çevirir ötekini çevirdiği gibi... şov sadece
Peki ya eşi ona ne dedi acabaSanırım damat merkez bankası başkanıyla kavga etmiş. Babasına şikayet etmiş. Babası da senin şımarıklıkların yeter diye rest çekmiş. Saatlerdir damattan haber alınamıyormuş. Instagramından herkesi çıkarmış