- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Hiç haince bulmadım. Şu an yapacağı en iyi şey istifa etmek zaten.Bunu yayinlamislar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç haince bulmadım. Şu an yapacağı en iyi şey istifa etmek zaten.Bunu yayinlamislar
#ekonomişahakalksinartikTwitterda #SeninleyizBeratAlbayrak diye hashtag açılmış..
Toplu çıkarmıştır yoksa beybisini çıkarmazÖzgeyi de cıkarmıs mı
Ben babamın sarayına gidiyorumPeki ya eşi ona ne dedi acaba
Biraz doğruluk payı var aslındaBu doğrumu şaka mi
Sen zahmet etme ben gideyimBen babamın sarayına gidiyorum
Ohh iyi hadi ortada kalmasın kızcegizBen babamın sarayına gidiyorum
Ay kukrim yaSen zahmet etme ben gideyim
Danışıklı dövüştür büyük ihtimalle İstifa ettim ama babam bırakmadı geri döndüm. Hayır bir de sebep olarak sağlık sorunlarını gösteriyor demiyor ki kötü gidişattan sorumlu hissettimBöyle birşeyi ondan habersiz yapabilir mi ki çıkıp derler millet istemiyor ağlıyor istifadan vazgeçtik diye
Seninleyiz istifa et dönme demek için herhalde
Eki Görüntüle 2717594
Dile geldilerse demekki....
Kızlar ben size birkaç tweet atiyim siz ona göre karar verin.#ekonomişahakalksinartik
Kafalar pırıl pırıl maşallahKızlar ben size birkaç tweet atiyim siz ona göre karar verin.
Eki Görüntüle 2717595 Eki Görüntüle 2717596
Hala ekmek yiyen mi var ya. Çok banalEvine ekmek götüremeyenler olarak bir keyif çayı içilebilir şimdi belki
Onlar sevinc gözyaşları nolur yanlis anlamasinlarBöyle birşeyi ondan habersiz yapabilir mi ki çıkıp derler millet istemiyor ağlıyor istifadan vazgeçtik diye
Ne travmalar yaşadı bunlar acabaKızlar ben size birkaç tweet atiyim siz ona göre karar verin.
Eki Görüntüle 2717595 Eki Görüntüle 2717596