- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
2 dakikalığına sevindikHevesimiz kursagimizda kaldı galiba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 dakikalığına sevindikHevesimiz kursagimizda kaldı galiba?
Çok haklısınız hergün markette fiyatlar yükseliyor sağolsun fırsatçılar şimdiden başladı yeni zamlaraEuro 10 TL olunca benim de sağlığım, sinirlerim bozuldu ....
Çok ayıpEuro 10.13
Dolar 8.55
Bu saaten sonra Allah milletin yardımcısı olsun
Bakanlıktan istifa edince Instagram'dan kaydırmalı linkler verir mi bize acabaTutmayın küçük enisteyi saliverin gitsin
Aaa cok ayıpÇok ayıp
görende Maaşını dolarla
alıyorsun zanneder
Trump'ın gitmesi de ne iyi oldu adam korona için damarlardan deterjan mı ne enjekte edelim demiştiKötü haberdir.
bir kaç ihtimal vardır.
Ya menfaati kalmamıştır konumundan. Ki bu ülke bitti demek.
Yada bir dahaki seçime hazırlıktır.
Berat Albayrak olmadan Akp daha güçlüdür.
Biraz da Süleyman Soylu yu parlatıp, hiç bir doğum sancısız olmaz derler.
Biz içimizdekileri temizledik, size kulak verdik, tam bağımsızız derler.
Bir kaç kurgu da eklenir.
adım gibi biliyorum ki seçime güçlenmiş olurlar.
tabi bir de zamanlama manidar.
Trump gitti, merkez bankası başkanı, ardından bakan.
hala hiç bir haber kanalının bir şey yayınlanmadığını düşününce yalan olma ihtimali de artıyor zaten.
AA sen bilmiyorsun dimi ben maaşımı altın ile alıyorumsen ne ağlıyorsun maaşını euro ilen alan sen değilsin sanki
Kendisi yazmışKim diyor hack diye
Valla kim yapabilir ki böyle biseyiKendisi yazmış
Siber saldırıya maruz kaldım diye
Çevir kazı yanmasınİstifa yok galiba.
Doların 15 lira olmasını bekleseydi acele ettiHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Eki Görüntüle 2717576
ÜzdüKendisi yazmış
Siber saldırıya maruz kaldım diye
Çeyrek 1000 TL olur zaten yavaş yavaş oraya gidiyorYaaa altını dusurur mu yuksel tir mı acaba bu durum
Sakin ol, al bi çay iç.Çok ayıp
görende Maaşını dolarla
alıyorsun zanneder
Valla bilmiyorum neler dönüyor belki de kendisiydi sonra öyle dedi ya da gerçekten hesabı hacklendi hiç bir şeye inanamaz olduk artıkValla kim yapabilir ki böyle biseyi
Bulurlar ki yapanı
Çok aklım almadı hangi haber yalan acabaistifa ettiği mi etmediği miValla bilmiyorum neler dönüyor belki de kendisiydi sonra öyle dedi ya da gerçekten hesabı hacklendi hiç bir şeye inanamaz olduk artık