- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
siz nesi oluyorsunuz peki bu damatlarınnberat albayrak esranin eşi
selçuk bayraktar sümeyyenin eşi :)
ikisini de çok sever.:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz nesi oluyorsunuz peki bu damatlarınnberat albayrak esranin eşi
selçuk bayraktar sümeyyenin eşi :)
ikisini de çok sever.:)
ahhaaaa aramızdaki zengini buldukkkkk sensinnnnnAyy ocak ayında çeyrek 500 dü gittik kardeşime 100 bana 75 gr bılezık bırde kolye yaptık artıcağını bılıyorduk. Hesaplıyoruz baya kar etmişiz ya ıyı kı yapmışız yoksa şu an ıkı bılezık parasına bır bılezık alıyorduk
holding leri var ayol zaten zengindilerr@Minik Meleklerim bayraktarın özgeçmişe baktım şimdi. Sanırım başarılı diye kızını vermiş Tayyip Adamın CVsi iyi
Ben de 2 tane var minik. Ama ucunu değiştireceğim bir tanesinin Firuze taşı istiyorum kullanabileyim diyeSenin hala tuğralı kolyen yok mu bu düşüşte almalısın
bunu ben de takardım güzelmiş.ben de sosyete gözü kolyesi var günlük onu takıyorummBen de 2 tane var minik. Ama ucunu değiştireceğim bir tanesinin Firuze taşı istiyorum kullanabileyim diye
Topik açalım zenginler kulübü diye. Altınlarımızo paylaşalımbunu ben de takardım güzelmiş.ben de sosyete gözü kolyesi var günlük onu takıyorumm
ben de fazla altın yok paraları hayat pahalanmadan önce elmasa pırlantaya yatırdımm satsam yarı fiyatına giderler ama güzeller yahuuuuu seviyorum keratalarıııTopik açalım zenginler kulübü diye. Altınlarımızo paylaşalım
Tamam işte onları paylaşır dururuzben de fazla altın yok paraları hayat pahalanmadan önce elmasa pırlantaya yatırdımm satsam yarı fiyatına giderler ama güzeller yahuuuuu seviyorum keratalarııı
olmaz benimkiler sayıca çok ama karatları düşük sonra yüksek karatlı üyeler geliyorr şöyle yazıyorlar:ayyy bunlara neden para verdinnn benim tektaşım 1 karat beştaşımmm 2 karatttt 1 karattan aşağı ürün almammmmmmmm diyecekler benim sinirler oynayacakkkk fakiriliğimi hatırlatacaklar ne gerekkk var.Tamam işte onları paylaşır dururuz
DOLAR :7.89
EURO : 9.27
ALTIN : 471
Ben de görünce şok oldumNasıl düştü bu kadar
535 ten almıştım 4 çeyrek çok pişmanım ilk defa böyle zarar ettim
Tabi 300-400 e aldığım çeyreklerde duruyor onlarla avunuyorum :))
Ekonomi iyi olsunda.
Sebebi Albayrak'miydi?DOLAR :7.89
EURO : 9.27
ALTIN : 471
Aşı, biden, albayrak vs ortaya karışık canımSebebi Albayrak'miydi?
Ablaa araba fiyatları düşer mi?
1 yıl sonra iyi ki almışım dersinNasıl düştü bu kadar
535 ten almıştım 4 çeyrek çok pişmanım ilk defa böyle zarar ettim
Tabi 300-400 e aldığım çeyreklerde duruyor onlarla avunuyorum :))
Ekonomi iyi olsunda.
Azerbaycan da çok etkili oldu benceAşı, biden, albayrak vs ortaya karışık canım
Araba fiyatları düşmesi için üretim şart pandemi zamanı bitmeden zor görünüyor ama bilemeyiz yinede
üretim olmadıkça araba fiyatları zor düşer. 2. el piyasası 0 aracı geçti nerdeyse. Yıl başından sonra bakmak lazımSebebi Albayrak'miydi?
Ablaa araba fiyatları düşer mi?
O zaman dolar dusermi yine?Aşı, biden, albayrak vs ortaya karışık canım
Araba fiyatları düşmesi için üretim şart pandemi zamanı bitmeden zor görünüyor ama bilemeyiz yinede
Yaz olsa arabayı satar beklerdik ama kış işte en fazla 1 ay dayanılırüretim olmadıkça araba fiyatları zor düşer. 2. el piyasası 0 aracı geçti nerdeyse. Yıl başından sonra bakmak lazım
Araba mi alacaksın, yoksa arabayı yenileyecek misin?Yaz olsa arabayı satar beklerdik ama kış işte en fazla 1 ay dayanılır