- 2 Ağustos 2013
- 35.505
- 108.908
- 798
Bu durumdan mı bilmiyorum ama bir tanıdığım yarın merkez bankası altına müdahale edecek düşecek dedi. Altınlarını bozdurcak sabah. Baya sıkı takip eden birisi bu kişi.Yaaa altını dusurur mu yuksel tir mı acaba bu durum
Hack değil bence.Haberturk de oturdu tartışıyolar.Nagehan Alçı falan da var.Öyle olsa sölerlerdiKüsmüştür birilerine... ülkeye bak ,Bakan istifasını sosyal medyadan bildiriyor! Hacklendi diyelim , açıklama neden yapılmıyor,Absürt değil mi
Bende dün altın almıştımBu durumdan mı bilmiyorum ama bir tanıdığım yarın merkez bankası altına müdahale edecek düşecek dedi. Altınlarını bozdurcak sabah. Baya sıkı takip eden birisi bu kişi.
haftalık düşecek yani günlük al sat yapanlar kazanacak düşünce alırsa.yoksa uzun vadede kimse durduramaz doları da altını da merkez bankası müdahalesi de en fazla 10 gün idare eder durumu gene yükselirrrlerBende dün altın almıştım
Düşse de ne kadar düşecek ki.Tüm dünyada değeri artıyor altının.
Siber saldırı diyen bir grup var.
Artışa müdahale amaçlı diyenler var.
Vezir-i azam aman başkan yardımcısı olacak diyen başka bir grup var.
Ama hiçbir açıklama, yalanlama yok..
Yani yarın çıkıp "Kusura bakmayın uyuyakalmışız açıklama yapamadık. " mı diyecekler?
Bu durumun ekonomik etkileri ne olacak?
Acaba yine amaçları ne?
doları olanlar saf mı ki satsınlar hatta düşerse ellerinde para varsa dolar alırlar koşa koşaaaBir teoriye göre sabah erken saatlerde doları olanlara panikle dolar satışı yaptırmak amaçlardan biri. Tabi tek amaç bu olamaz
Ama açıklamaları şimdiden tahmin ediyorum
Dış güçler,faiz lobisi, kutlu davamız vs vs..
Karnım acıktı, bu durumda karnımda acıkmışken un fiyatları n'olceeek ceycey, topiğin külçe altınlı yatırım finans gurusu olarak bize eppekten haber verhaftalık düşecek yani günlük al sat yapanlar kazanacak düşünce alırsa.yoksa uzun vadede kimse durduramaz doları da altını da merkez bankası müdahalesi de en fazla 10 gün idare eder durumu gene yükselirrrler
Karnım acıktı, bu durumda karnımda acıkmışken un fiyatları n'olceeek ceycey, topiğin külçe altınlı yatırım finans gurusu olarak bize eppekten haber ver
cevaplar bana ait değil ki eşim diyor ben de yazıyorum buraya onun yalancısıyım muneeeKarnım acıktı, bu durumda karnımda acıkmışken un fiyatları n'olceeek ceycey, topiğin külçe altınlı yatırım finans gurusu olarak bize eppekten haber ver
Altın düşüyorsa neden bozdursun ki,ben mi sıkı anlayamadım acabaBu durumdan mı bilmiyorum ama bir tanıdığım yarın merkez bankası altına müdahale edecek düşecek dedi. Altınlarını bozdurcak sabah. Baya sıkı takip eden birisi bu kişi.
Bikaç seferdir msjlarındaki emojideki yumağı çok harcıyorsun görüyorum 1 yumak kaç TL oldu haberin var mı seninHergun simit neyine yetmiyor pasta istiyorsun
Eppek ne yahucevaplar bana ait değil ki eşim diyor ben de yazıyorum buraya onun yalancısıyım muneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?