Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Yaaa altını dusurur mu yuksel tir mı acaba bu durum
Bu durumdan mı bilmiyorum ama bir tanıdığım yarın merkez bankası altına müdahale edecek düşecek dedi. Altınlarını bozdurcak sabah. Baya sıkı takip eden birisi bu kişi.

Bu durumdan mı bilmiyorum ama bir tanıdığım yarın merkez bankası altına müdahale edecek düşecek dedi. Altınlarını bozdurcak sabah. Baya sıkı takip eden birisi bu kişi.
Bende dün altın almıştım
Düşse de ne kadar düşecek ki.Tüm dünyada değeri artıyor altının.

Siber saldırı diyen bir grup var.
Artışa müdahale amaçlı diyenler var.
Vezir-i azam aman başkan yardımcısı olacak diyen başka bir grup var.
Ama hiçbir açıklama, yalanlama yok..
Yani yarın çıkıp "Kusura bakmayın uyuyakalmışız açıklama yapamadık. " mı diyecekler?
Bu durumun ekonomik etkileri ne olacak?
Acaba yine amaçları ne?

Bende dün altın almıştım
Düşse de ne kadar düşecek ki.Tüm dünyada değeri artıyor altının.
haftalık düşecek yani günlük al sat yapanlar kazanacak düşünce alırsa.yoksa uzun vadede kimse durduramaz doları da altını da merkez bankası müdahalesi de en fazla 10 gün idare eder durumu gene yükselirrrler

Bir teoriye göre sabah erken saatlerde doları olanlara panikle dolar satışı yaptırmak amaçlardan biri. Tabi tek amaç bu olamaz
Ama açıklamaları şimdiden tahmin ediyorum
Dış güçler,faiz lobisi, kutlu davamız vs vs..

doları olanlar saf mı ki satsınlar hatta düşerse ellerinde para varsa dolar alırlar koşa koşaaa

Karnım acıktı, bu durumda karnımda acıkmışken un fiyatları n'olceeek ceycey, topiğin külçe altınlı yatırım finans gurusu olarak bize eppekten haber ver

Youtube üzerinden Cüneyt Özdemir yayına başladı, yayın bu istifa hakkında. Şu anda neredeyse 100.000 kişi izliyor.

Bakanın istifası hakkında Rasim Ozan Kütahyalı isimli şahıs konuşuyor.

İbret.

Edit : Ben yazarken 102 bin kişiyi geçmiş şu an canlı yayını izleyenler.

Edit2 : Sayın Bakanımızın isabetle ifade ettiği gibi, Allah sonumuzu hayretsin.

hadi inşallah. Uzun zamandir sevindirici haber almıyordum cok iyi gelir bu
Teknoloji çağında istifanın aciklamasinin hala olmamasi gaz alma operasyonu olabiliri düşündürdü ama bir umut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…