- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
begen face ten falanarada bak oglumla ilgili herşey var nerdeyse
iyiyim canım on gün kadar sonra yatılı misarirlerim geliyo onlara hazırlık yapıyorum bende bugün sarma ve içli köfte hazırlayıp dondurucuya kaldıracagım onlarla ugraşıyorum yarın da lahana sarıp su böregi ve karnı yarık içini falan hazırlar kaldırırım işim kolaylaşır dünde baklava sardım koydum işte böyle yani hep iş güç .
sen neler yapıyorsun canım :97:
evet yaa bir saalik işi bir günde bitiriyorsun mesela
canım biryere gidicem gelicem ama yok küçük beyi giydir yolda ay suya girme ay toz atmadan yürü 10 dakikalıkyol yarım saat oluyo gelde çıldırma acaba bizde mi öyleydik
günaydın benim dün ütü günümdü bugünde camları silecegim .siz neler yapıveriyonuz bakemm
biz sabahtan beri hastanelerdeyiz sabah ablamın doğum sonrası kontrolu vardı oraya gittik neyse eve geliyoduk ki benim migrenim tuttu galiba dedi istifra etmeye başladı arabadan zor eve gittik sonra bi titreme bi ağlama krizine girdi çocukta daha 3 aylık ne yapcamı sapıttım iyice kötüleşti annemi arayıp gel sen çocuğa bak biz acile gidiyoruz dedim serum iyne saat 8 oldu daha yeni eve giriyorum,
bugünde bütün halılarımı silip balkonda havalandırırken yerleri paspas yapacagım iki halı da yarın yıkamaya gidecek işte böyle yani günlük işler devam edeyooo
camları sildim ama bugün akşam acayip yagmur yagdı yaa. iyi ki halılar ıslanmadı