Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ühüüüü. ben alamıcam, neyse bende alix' in indirimini bekliyim.
alix'in anti ageing fondoteninde neden davşan yokkk, komamışlar. ürün yeni, paketinde mi unuttular yoksa sahiden anti ageinglerde sıkıntı mı var :S
akıllı kadınlar klubune mı acaba %44 indirim?
eğer kendimi iyi hissedersem gidicem, üyede oldum akıllı kadınlara. bakalım.
terrocotta 01 nolu pudrasını eyelinerını rimelini diplinerını 05 numaralı allığını merak ediyorum
Skin blossom hakkında duyduklarınız var mı kızlar goz kremini almayi düşünüyorum eger crulty free ise organic ve vegan tavşanı ya da yazı görürsem test yapmıyoruz diye alıcam İngiltere maliymis
gabrinide romanya mali ama lys okey veriyor oda avrupadan geliyor içeriği tavşanda yok
neden golden rose takılmış durumda anlmış değilim
hiçbir ürününü kullanmadım avukatlığınıda yapmıycam ama bu kadar paranoyaya bağlamak bana sağlıklı gelmiyr
yurt dışından avrupadan geliyor avrupadan yapanlarda vardı yapmayanlarda vardı tamam en kötüsünü düşünmek zorundayız ama o kadar para nerede golden rose da ki bence ürünleri de burdan temin ediyorlar sırf marka olalım ayağına yurt dışı düzeyi diyorlardır eğer yurt dısından gelse o rimel 20 lıradan asagı olmaz avrupadan tedarik ediliyor iyi yanıda olabilir bunun
kanıt olmadan deneyci diyemeyiz ki bu markaya
avrupa nın deney yapmamasına yasa çıkmış daha 5 sene var demiş lys neden 5 sene varmıl bunu anlamadım ben ab ile görüşmemi yapılmıs bı yazı mı görmüş neye göre 5 yıl varmış alman malı çogu urunde logo var zaten yasaktı uyulmuyordu sımdı kesın uyulacak dıye karar cıktıysa neden 5 senede otursun kı temeli olan bir karar zaten birden düzenleme gelemediki zaten öyleydi şimdi cezası oldu kesın ve kesın yapılmayacak dendi
aryıca lys basta golden rose kullanmayın dedi sımdı kullanın temiz diyor
en güzel lys nın de dediği gibi kendimiz araştırıp görmemiz
heralika arkadasımız görüşmüş Allah razı olsun bizi aydınlattı inanmak isteyen inanır kullanır inanmayan kullanmaz ama kımsede elinde kanıt yokken ne deney yapıyor diyebilir ne de yapmıyor diyebilir
fakat mantıgımı calıstırınca turkıyede bır markanın yapacağını düşünmüyorum bu benim görüşüm
ayrıca bir kişininde yönlendirmesiyle şunu kullanın bunu kullanın diye iş yapmaktanda hoşlanmıyorum
herkes araştırır kendi aklına yatar fikri olur kullanır kimse kimsenin günahına girmemeli logo yoksa ne karalamak dogru olur nede kesin konusmak
ha şöyle gabrıniye ben onay verildiği halde güvenmedim romanyada avrupa sonucta test ediliyor dedim
fakat üretim yerinin burda oldugunu ham maddelerin burdan alındıgını aldıgım kozmetıkcıden ve kendi kuaför yengemden öğrendim burada üretilim made in romanya yazılıyormus aslında bal gibi Türk malı içerik ham madde Türkiyeden romanya yazması şirketin romanyada oluşu entagresi Türkiyede iphonenin ucuz iş gücünden dolayı çinde üretim yaptırması gibi bunlarda burada yaptırıyor her şeyi
yoksa zaten gabrini markasını tüm kuaförler toptancılar satamaz gümrük vergisi vs eklenince çok yüksek miktarlara satılırdı
ayrıca fabrıkası bursada mı neymıs kozmetık dukkanında kı sahıbı kadın öyle dedi
ben sana kesinlikle atarlanmadım yazdıklarımı yanlış anlamışsın bi kusurum olduysa affola ama inan seni kırmak için yazmadım karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuyoruz yanlıs anlasılıyorsam bir daha yazmamsen niye bu kadar atarlandın onu anlamadım ben? istediğine inan istediğine inanma inan hiç beni ırgalamaz
heraklianın konuştuğu kadının söylediği saçma geldi bana oldu mu? sana saçma gelmediyse gidip alırsın, boğazını sıkacak değilim heralde alma diye...
biricitinyeri adındaki blogger sayfasında skin blossomu tanıtmış, ürün vegan sertifikalı ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir diyor. bir incele istersen, profesyonel bir marka gibi geldi bana. nerede satılıyor acaba?
watsonstan geliyorum. yalnız şampuan, pamuk, yüz maskes,i burun bandı, yüz bandı, vucut spreyi vs aldım :) türkcell akil kadınlar p) için olan %44 lük indirim yarın ya da öbür gün gelicekmiş. sistemde bi sıkıntı varmışşş.
%44 lük indirim sadece makyaj ürünlerinde diyor, tüm markaların. yarın ya da öbür gün.