- 4 Şubat 2012
- 576
- 20
google çevirisi bu
-----------------------------------
Marissa Shipman, Kurucu ve CEO'su TheBalm kozmetik makyaj tam bir çizgi, cilt bakımı, saç bakımı sahiptir ve tırnak cilası. Felsefe bir "beş dakika içinde güzellik" ile, TheBalm en çok amaçlı, mega muhteşem ürünleri güzellik geniş bir istek ve ihtiyaçlarını için hızlı düzeltmeleri ve harika çözümler sunan, arama kartı haline gelmiştir. Şirketin giyilebilir renkler ve harika formüller onlar bakmak ve muhteşem hissediyorum böylece kadınların kendi iç sanatçı serbest bırakmak için izin verir. 2004 yılında, Marissa Shipman, TheBalm kurucusu, orada o ona bakmak yardım ve tüm zengin hissetmek için gereken birkaç basit ürünler vardı zaman-ve o bunları gerektiğinde, diğer kadınlar da yaptım fark ... Marissa kozmetik merak şımartmak karar verdi ve o makyaj yapmak için nasıl 11 kitap aldım ve onu mutfakta karıştırma başlayan Amazon gitti. "Ben, ben şirket dahil. Makyaj deli gitti bir bütçe çalıştım, bir kimyager kiraladı ve bir web sitesi tasarladı." O anti-aging maddeler, üç öğütülmüş pigmentler, muhteşem kokular ... entegre başladı ve TheBalm doğdu. Aradan on yıl geçer, artık TheBalm en Paraben ve dünya çapında Cruelty-Free ürünleri bulabilirsiniz.
------------------------------------
bu yazıyor sitesinde asıl kendı ing sitesinde
The Balm kanlı bir firmanın bünyesinde olabilir mi?