Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım melek oldu yavruları bende simdigsm-lee senin minik tosun kedin hayatını mı kaybetti?
Bebak havuç sütü kakao yagi bronzluk icin gratisde bebak ürünlerinde 2.%50 indirimde ben yaz icin alıcam gerçi doa kozmetikten kakao yağı aldım ama merak ediyorum yinedealix avien ' in bronzlastirici pudralari cikmis..3 rengi var..kocaman..arkasindada kocaman tavsani var..baktim ama uretim tarihini goremedim.gorevli bayana sordum tam bilmiyorum ama yeni cikti dedi..kocaman tavsani var....
Makyaj temizlemek icin bebak in aci badem sutunu aldim..aslinda superdrug bebek sampuaniyla yikayip sonrasinda bunla silcem nemlendiriyor da.. Ama dikkatli kullanmak lazim gozenekleri genisletebilir..ayrica kil koklerini besledigine dair bir rivayet var amma kocaman da tavsani var..eklerim sonra smdi cepten giriyorum..bu arada bebak in turuncu ambalajli bir urunu var gunese karsi bir urunmus..havuc yagi ve kakao varmis sanirim..gunes urunu olarak kullanilabilir..
Her gratiste alix avien bulunmuyormus yeni fark ettim..carousel bakirkoydekinde var mesela ama bakirkoy meydandakinde yok.. Ilginc..
Gratiste valentina by kejal urunlerindeki "finished products" bitmis urunler hayvanlar uzerinde denenmemistir ibaresini paylastik..ama bir de treffina markasi var..birbirine karistirmamak lazim..treffinalarda against animal testing yazili tavsan logosu var..zaten arkasini cevirip baktiginiz da hemen gorursunuz..hayvanlar uzerinde teste karsiyiz diyorlar..
Down under naturals in argan yagli serisi cikmis..sac maskesi,kremi sampuani vs varmis tavsani da kocaman..bugun gordum..alicam en yakin zamanda..
Bu arada şubenin onune su koy kampanyasina metro gros market ve veteriner kliniklarinide eklemeyi dusunuyorum..veterinerler sart zaten..
Evet canım melek oldu yavruları bende simdi
Bebak havuç sütü kakao yagi bronzluk icin gratisde bebak ürünlerinde 2.%50 indirimde ben yaz icin alıcam gerçi doa kozmetikten kakao yağı aldım ama merak ediyorum yinede
Alix ojeler buldum bende Kızılay da 1.5 lira watsonsa 7.50 satılıyor baktım bazılarında logo var bazılarında yok eski ojeler sanırım ama bi oje 7.50 olmaz bende watsons kazığımı yoksa alix avien mı fiyatları uçurdu bilemiyorum
Down under normal sac serumunda ben tavşan göremedim ama argan serisinde var
Ayrıca giovanni avakadolu seride buav Logolu
Sizin bu biten test edilmemistir yazısını fln almadım ben görsel olarak varsa oyle kalıyor benim aklımda yoksa unutum birde hangi markalar bunu yapanlar fotolar olursa daha iyi olur :) balık hafıza mod on. :) görsel hafızam daha iyi sanırım kikikikiki :)
Veterinerlerin koymasi lazım zaten koymayanada gidilmez
Kapısından geçilmez
5 liraya rimel satan Golden rose un deney yapabileceğini hic düşünmüyorum ha flormare gibi bi marka alır paraya oraya gider o ayrı ama bu markalar Zaten belli başlı seylerin kopy paste ni yapan markalar içindekiler hep aynı bi rimelin yapılışı neyse bunlarda onu alıp yapıyor coco cola ile bimde ki le cola gibi duşunun
Golden rose hiçbirşeyini kullanmadım daha ablam seneler önce lip glossunu kullanmıştı baya başarılıydi
Turk malı oldugu icin güveniyorum nedense neden yaptırsın ki yurt dışında ihracat yapar o paraya bence bu benim şahsi görüşüm
Akat kozmetik biliyorsunuz turk malı Kuafor malzemeleri fln satan yerlere Şampuan sac bakım kremi serumu her seyi var onuda tercih edebilirsiniz benim buraya açılan kozmetik dükkanında her seyi var sac açıcı spreyini alıcam B'nde
Ayrıca gabrini rapsodi rimel tekrar baktım 7.5 bi tane vardı 4.5 senin aldığın 3 liraya cok iyimiş canım
Arkadaşlar golden Rose firmasından yetkili Figen Hanım' la görüştüm. Ürünlerinin Avrupa Standartlarına göre üretildiğini ve içeriklerinin de çoğunun Avrupa ülkelerinden tedarik edildiğini halihazırda test yapmadıklarını ve testi de gönüllüler üzerinde yaptıklarını; kimyasal madde içeriklerinin dermotolojik testlerinin yapıldığı ve Çin' den de hiçbir şekilde madde temin edilmediği-öncesi ve sonrası dahil- söyledi. Ben hayvan testleri yapan kliniklere kaynak aktarıyormuşsunuz öyle bir söylenti var dediğimde de biz hayvan testi talep etmiyoruz, içerikler Avrupa'dan olunca zaten test edilmiyor dedi, rahatlıkla kullanabilirsiniz dedi.
Tavşan logosuna gelince de bunu pazarlama servislerine ve üst yönetime sizin bu talebinizi sunacağını üst yönetimin takdiri ile hayata geçeceğini bildirdi.
İlerleyen günlerde bu çalışmalarda olacak dedi. Bakalım, hep birlikte göreceğiz.
hay ağzına sağlıkArkadaşlar golden Rose firmasından yetkili Figen Hanım' la görüştüm. Ürünlerinin Avrupa Standartlarına göre üretildiğini ve içeriklerinin de çoğunun Avrupa ülkelerinden tedarik edildiğini halihazırda test yapmadıklarını ve testi de gönüllüler üzerinde yaptıklarını; kimyasal madde içeriklerinin dermotolojik testlerinin yapıldığı ve Çin' den de hiçbir şekilde madde temin edilmediği-öncesi ve sonrası dahil- söyledi. Ben hayvan testleri yapan kliniklere kaynak aktarıyormuşsunuz öyle bir söylenti var dediğimde de biz hayvan testi talep etmiyoruz, içerikler Avrupa'dan olunca zaten test edilmiyor dedi, rahatlıkla kullanabilirsiniz dedi.
Tavşan logosuna gelince de bunu pazarlama servislerine ve üst yönetime sizin bu talebinizi sunacağını üst yönetimin takdiri ile hayata geçeceğini bildirdi.
İlerleyen günlerde bu çalışmalarda olacak dedi. Bakalım, hep birlikte göreceğiz.
fotoları varsa koyarsan sevinirim çünkü çok çeşiti var hangileri merak ettim :)Kargo ücreti rimelin fiyatından düşük olsaydı sana alır kargo ederdim canım ikisini de :) ben çok çok çok memnunum. fırçaları çok güzel. rapsodi de gabrini de. gabrini turuncu olanı rapsodi sarı olanı var bende. tombalak fırçaları plastik hem de simsiyah yapıyor. çıkmasıda zor değil. ama waterprofları da var. ben w. prof kullanamıyorum gözlerim hassa ve acıyor çıkartıken. pc min kamerasından çekebilirsem uygulanmış hallerimi koyarım. reklam yapalım acık belki bu başlıktakilere de ürün gönderirler
içerik avrupadan geldiği içi test edilmiyor denmesi bana saçma geldi heraklia'cım, çünkü avrupada hala testler yapılıyor öyle değil mi? yeni yasa yürürlüğe girdi, oh artık herşey temiz diyemiyoruz. çünkü böyle bişi yok hatta lys de en az 5 yıl alacak demişti en son...
buarada ORLY ojelerin arkasında davşan var.
hay ağzına sağlık
fotoları varsa koyarsan sevinirim çünkü çok çeşiti var hangileri merak ettim :)
Balım bu akşam eve gidince rimelleri sürüp fotosunu koyacağımcam, doğru düzgün gözükür inş.
dün akşam yemeğe davetliydim geç döndüm eve. hem kedişimi de gösteririm fotodan