RİCA EDERİM! İNGİLTEREDEN İTHAL GELEN VE İNGİLTERE PİYASASINDA TUTULAN BİR BOYADIR....(VEGANLAR KULLANIR) KULLANABİLİRSNİZ HAMİLE DEĞİLSENİZ,,HAMİLEYSENİZ HİÇBİŞİY SÜRMEYİN KAFANIZA ZATEN! öjede gabrini diyorum,,,mükemmeldir,multivitamin serisi muhteşemdir....argesi türkiyededir,,rusyaya bolca ihracaatı var....kendim kullanıyorum,şuan bile tırnağımda var..golden rose,flormar,pastel önerilmez,,yurtdışında argeleri,,,,kesinkes kimse aman efem deney yapmıyorlar demesin....!
arkadaşlar golden rose yaıyor die emin değilim ama önemli olan yapmıyor olmasından emin olmam..golden rose dan emin değilim o nedenle almıyorum ben..tavşan görene dek almam ya da ikna edici bir açıklama..bakın alix aviene süper oldu bu tavşanları bayıldım her rengini alasım var..
agiva soft markasının kremlerinde de tavşan gördüm diğer ürünlerinde de olduğunu düşünüyorum...
agiva markasının yüz temizleme mendili de var tavşanlı.
Bu arada down under naturals kanada menşeili bir marka. benim şuan şampuanlarımdan biri bu markanın yeşil kaplısı. dün t-shop ta kocamannn şampuan ve kocamann duş şellerini gördüm :) 1 lt şampuan 14 lira idi. duş jelide epeyce büyüktü. aynı zamanda banyo köpüğü herhalde. çok bilmiş hanım kızımız ürünü tanıtmaktan ben ürüne doğru düzgün bakamadım. down' un aynı zamanda saç serumunu kullanıyorum. saçlarım yanıktı boyadan. benim kurtarıcım oldu. çook memnunum. down under naturals selen kozmetik tarafından ithal ediliyor. argan yağlı şampuan saç kremi ve maskelerini çok merak ediyorum. anneler gününde indirime girerse watsonslarda var ve almayı düşünüyorum inş.
yarın geleneksel tavşan günüm, kolaçan etmeye devam edeceğim, merkez.
aklımda iken...yarın büyük su kaplardan kestiğim ped şişe kaplarını yol kenarlarına başıma bi iş gelmezse, marjinal bir insan gibi yerleştireceğiz.
Tövbe tövbe :) neyse Bencede işimize bakalım canım
Watsons alix de 8 Mart'a %50 indirim yapmış bakmak lazım anneler gunünde gratis de varmıydi alix avien benim gratis mahaz bana urun ayırıyor ona göre ayırayım hatırlamadım simdi yoksa watsons yoluna düşücem :)
İyiki hatırlattın canım ya..ben de bi imza kampanyası başlatmak niyetindeyim sizlerden de fikir almak istedim..
kampanya şube önüne su koyma kampanyası..operatörler (turkcell, vodafone avea), kargo şubeleri (mng, aras, yurtiçi, sürat), market zincirleri (dia sa, bim, şok, migros, carrefour sa, a101, ucz ) gibi yurt çapında mümkün olduğunca dağılmaya çalışan markaların şubelerinin önüne bir kap su koymak..neden zincir, çünkü yayılma politikası izliyorlar..şimdi desek ki evinizin önüne koyun, koyan olur koymayan olur, belediyelerden istesek zaten koyduk çalışma yaparız der geciktirirler..ama bu şekilde bir kampanyayla birsürü hayvanın yaz boyunca susuz kalmasının önüne bir nebze olsun geçmiş sayılırız gibi bir düşüncedeyim...daha çok noktada suları olmuş olur..ki zaten turkcell ve ipragaz geçen yaz kap dağıtmışlardı..şimdi kendi şubelerinin önüne koymayalarını isteyeceğiz..ne dersiniz? sizce nasıl olur? aklınızda başka zincir şubeler var mı kampanyaya dahil edebileceğimiz?
o yüzde 50 indirimden pudramı almıştım..yoksa alix uçmuş fiyat olarak..satılıyor diye aşırı zam yapmak hoş değil.. dün watsons kataloğuna baktım netten pek kampanyası yok anneler günü için..gratise birazdan bakarım...bu arada evet hem gratiste hem watsonsta alix avienin ürünlerini bulabilirsin...
Eki Görüntüle 703975 vegan olması test edilmediği anlamına gelir mi arkadaslar
Rossmanda satılıyor