siz Ankara'da yaşıyordunuz değil mi?Allığı nereden aldınız?
Uygun fiyatlı traş köpüğü arıyorum dostlar. logona ve jasön dışında. onlar bir köpük için fazla pahalı; çünkü organikler ve sertifikalılar falan. bana, içerisinde bol paraben bol kimyasal bulunan kanserojen olabilir ama hayvan testi yapmayan uygun bir traş köpüğü lazım :) bana derken eşime
test yapmasında.........
Bir tek goz kremi var bnin bildigim superdrug un onda mk pırıltı varmış bende deneyim o zamanCanım arko şuan kullanıyor, lakin tavşanı görmek istedi herhal o da :)
tee 2 sene önce dalanın traş köpüğü vardı. arkadaşım kipadan hep eşine alırdı ama dün baktık, yok.
superdrug için watsonsa gittik zaten orda bişi yok, raflarda çok dolu değildi. lorealın ürünleriyle dolu. mezbaha zannediyorum kendimi o ürünleri görünce, kanlı.
superdrug'ın gözaltı kremini almayı düşünüyorum accık pırıltılı olandan. varsa alıcam inş. morluklara şişliklere iyi geliyormuş. makyajaynam da tanıtmış, bulursam alırım. 12.-TL sanırım.
fransa avrupa birliği üyesi. artık yapamazlar umarım.
Bende anneler gunünü bekliyorum gratisden daniel la rocheydo sanırım onun kremininalmayi düşünüyorum
Sora en son gelen buav Logolu f pirrre mı pirrre f mı onun maskelerini fln alıcam inşallah indirimde :)