- 19 Temmuz 2012
- 604
- 4
slm,,BURSA'ya da hele nihayet bir GRATİS açılıyormuş:) şu giovannileri gratisten aldığınızı yazmışınız,,,,benim de inceleme fırsatım olacak sonunda,,açılır açılmaz ziyaret edicem kısmetse.....saç kremine logo koyup,şampuana koymamak durumu devam ederse,almayı elbette düşünmem(sonuçta aynı kapıya çıkıyor,kanlı rantı desteklemiş oluyoruz)ama üzülerek söylüyorum bunun sertifikasyon zamanlaması ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ben....karşıma bu olay çok farklı markalrda da çıkıyor çünki,,ör:down under naturels,şelale aseton,alix avien vs.....öyle olunca toptan eliyorum,,,,fakat hala şelale asetonun deney felan yaptığını düşünmüyorum ben,türk markası olarak,,logo kullanmasa da,,,GRATİSTE LB.LOGOSU TAŞIYAN BAŞKA HANGİ MARKALAR VAR ACABAGÖZÜNÜZE ÇARPAN?
naturtint saç boyası(LB şeklinde değil de "not tested on animals" şeklinde yazılı bi tavşan olan logo mevcut), uni ıslak mendiller, ay başka logolu ürün hatırlayamıyorum malesef... giovanni var ama o da şüpheli??? bu kadarcık mıydı diye efkarlandım şimdi:18: